Πάτρα: "Χάνουν" την υπομονή τους οι κάτοικοι σε Δεμένικα και Βραχνέικα από τις συνεχείς διακοπές υδροδότησης - "Πληρώνουμε και δεν έχουμε νερό"

Βλάβη σε κεντρικό αγωγό οφείλονται, υποστηρίζει η ΔΕΥΑΠ

Στην κυριολεξία το νερό νεράκι έχουν πει τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι των Βραχνείκων και των Δεμενίκων καθώς σύμφωνα με καταγγελίες στο tempo24.gr, συνεχείς είναι οι διακοπές στην υδροδότηση, ενώ βάζουν "στοίχημα" όπως δηλώνουν για το πότε οι βρύσες τους θα σταματήσουν να "τρέχουν", αφού κανείς δεν τους ενημερώνει πότε και πολύ περισσότερο πόσο θα διαρκέσουν οι διακοπές...!

Μάλισα σύμφωνα με κατοίκους των Δεμενίκων, "πρόσβαση" στην υδροδότηση τις τρεις ημέρες έχουν μόνο μετά τις 11.30 το πρωί, καθώς κατά την διάρκεια της ημέρας, για μεγάλο διάστημα οι βρύσες "στερεύουν".

Στην περίπτωση της περιοχής των Βραχνείκων το πρόβλημα εντοπίζεται από το περασμένο Σαββατοκύριακο, οπότε κεντρικός αγωγός μεταφοράς νερού στη δεξαμενή, υπέστη σοβαρή βλάβη. Σήμερα για τρίτη συνεχή ημέρα δεν είχαν νερό.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που δίνει η ΔΕΥΑΠ στους καταναλωτές, είναι πως "υπάρχει βλάβη στον κεντρικό αγωγό μεταφοράς νερού, την οποία προσπαθούν να αποκατατσήσουν τα συνεργεία και η υδροδότηση αναμένεται να επανέλθει μετά τη 1 το μεσημέρι" , ενώ στην παρατήρηση: "τα ίδια μας λέγατε και προχθές, δεν φτιάχτηκε η βλάβη;" η απάντηση είναι "μάλλον όχι..."

Αυτό πάντως που εξοργίζει τους δημότες είναι ότι από το Σαββατοκύριακο που εκδηλώθηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα έως σήμερα δεν έχουν υπάρξει επίσημες και κατατοπιστικές απαντήσεις.

 

Διαβάστε επίσης