Τι "σχέση" έχει ο Αλέξης Κούγιας με τον Αλβανό συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής

Αγνοείται 12 ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα έχοντας μαζί του τον 4χρονο γιο του

Το όνομα του γνωστού Ποινικολόγου και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια "εμπλέκεται" τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στην Ορμύλια Χαλκιδικής με θύμα 40χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών από τον Αλβανικής καταγωγής σύζυγο της, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται 12 ημέρες έχοντας μαζί του τον 4χρονου γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, θέλουν ο συζυγοκτόνος να ήλθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ποινικόλογο ζητώντας, να αναλάβει την υπεράσπιση του. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν ο κ. Κούγιας να του απάντησε πως εάν δεν παραδώσει πρώτο το παιδί δεν έχουν να συζητήσουν τίποτα.

Την ίδια ώρα τραγικές ώρες παιρνούν οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας που εκτός από το δράμα τους, αγωνιούν για την τύχη του 4χρονου Φοίβου του δεύτερου εγγονού τους, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται περιπου δυο εβδομάδες, από την ημέρα που ο πατέρας τους δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους την μητέρα του και κατά την φυγή του τον άρπαξε, από το σπίτι των παππούδων του...

 

Διαβάστε επίσης