Κοζάνη: Νέο θρίλερ με εξαφάνιση γυναίκας

Αγνοείται από χθες το απόγευμα

Νέα υπόθεση εξαφάνισης απασχολεί τις τοπικές αρχές στην Κοζάνη, λίγες ημέρες μετά την 37χρονη, που σκότωσε και έθαψε ο άνδρας της.

Οπως γράφει το Kozanimedia.gr, αναζητείται γυναίκα 53 ετών από την περιοχή Βατερό, έπειτα από ενημέρωση της αστυνομίας από τους γονείς της.

Σύμφωνα με η γυναίκα είναι παντρεμένη με 4 παιδιά, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το απόγευμα, ενώ έχει αφήσει σχετικό μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο, λέγοντας πως δεν θέλει να την ψάξουν και πως θα γυρίσει όποτε θέλει η ίδια.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, με αυτοκίνητο που οδηγούσε η ίδια, στο γιο της που μένει στην Κοζάνη, με σκοπό να του πάει φαγητό.

Από κει και πέρα χάνονται τα ίχνη της, ενώ στο αυτοκίνητο, που άφησε παρκαρισμένο πλησίον της οικίας του γιου της, βρέθηκε η βέρα της και ένα ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο είχε κύριο αποδέκτη το σύζυγό της και του εξηγούσε γιατί έφυγε από το σπίτι της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα, μεταξύ άλλων, υπήρχε αναφορά ότι θα φύγει και θα πάει σε μοναστήρι.

Στις έρευνες συμμετέχουν ήδη και άντρες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίνεται γύρω από τη λίμνη Πολυφύτου.

Διαβάστε επίσης