Στον Αλέξη Γεωργούλη η Πατρινή Λίλα Μπακλέση

Επίσης καλεσμένος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

​Ένας «Barman». Δύο θαμώνες. Μια ζεστή συνάντηση. Εκείνος «σερβίρει» ερωτήσεις κι εκείνοι ξεδιπλώνουν πτυχές του χαρακτήρα τους...

Την Τρίτη 12/1/2016 στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος θα μιλήσει στον “barman” Αλέξη Γεωργούλη. “Barman” τιτλοφορείται η νέα εκπομπή στο κανάλι alpha, την οποία και θα παρουσιάζει ο ηθοποιός Αλέξης γεωργούλης. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος θα αναφερθεί φυσικά στο σύμφωνο συμβίωσης και για ομοφυλόφιλα ζευγάρια που πρόσφατα ψηφίστηκε από τη Βουλή αλλά και στις ελλείψεις φαρμάκων για τους οροθετικούς.

Στη συνέχεια, τη θέση στο σκαμπό του «barman» παίρνει η Πατρινή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση. Η δημοφιλής ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει μέσα από το σήριαλ του ΑΝΤ1 «Ταμάμ» (την είδαμε και στο Πρωτοχρονιάτικο σώου του ΑΝΤ1, του Γιώργου Λιάγκα με τον Αντώνη Ρέμο) εξηγεί στον Αλέξη Γεωργούλη πώς την κέρδισε η υποκριτική ενώ αρχικά σπούδασε μηχανικός υπολογιστών στο πανεπιστήμιο Πατρών. Περιγράφει, ακόμα, τη μετάβασή της από την Πάτρα στην Αθήνα, τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την ξαφνική δημοσιότητα αλλά και το πώς καταφέρνει να υποδυθεί μία έφηβη.

Τέλος ο Αλέξης Γεωργούλης θυμάται την περσινή τους συνεργασία στο θέατρο και μας αποκαλύπτει παραλειπόμενα και εσωτερικά αστεία.

Διαβάστε επίσης