Η Φώφη Γεννηματά ζητά κυβέρνηση συνεργασίας των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων

αρθρο της προέδρου του πασοκ

Κάλεσμα στις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου να συγκροτήσουν κυβέρνηση συνεργασίας με προγραμματική συμφωνία που θα οδηγήσει την χώρα έξω από την κρίση, κάνει με σημερινό της άρθρο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. 

«Είναι ώρα να προχωρήσουμε μπροστά με εθνική συνεννόηση και ενότητα. Είναι ώρα να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης με κυβέρνηση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, με προγραμματική συμφωνία για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης και της σταδιακής εξόδου από την πολύχρονη κρίση και ύφεση» γράφει χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά σε άρθρο της με τίτλο «Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ - Ένας χρόνος χαμένος» που δημοσιεύθηκε στον Ελεύθερο Τύπο. 

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, που όπως εξηγεί αναλυτικά απέτυχε σε όλους τους τομείς και διέψευσε όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, καταλήγει πως μια κυβέρνηση συνεργασίας είναι «ο μόνος τρόπος για να ανταποκριθούν τα κόμματα και το πολιτικό σύστημα στην σημερινές αναγκαιότητες της πολύ δύσκολης συγκυρίας για την χώρα και την οικονομία».

Διαβάστε επίσης