Αγρίνιο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που κατηγορείται ότι έσπασε τα δάχτυλα της κόρης του - Τι δηλώνει στο tempo24 ο δικηγόρος του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας από περιοχή του Αγρινίου, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για τον προ ημερών ξυλοδαρμό της κόρης του.

Η κόρη είχε καταγγείλει τον πατέρας της ότι την χτύπησε με ξύλο στο χέρι, σπάζοντάς της δύο δάχτυλα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tempo24.gr ο κ. Δημήτρης Τραπεζιώτης, συνήγορος υπεράσπισης που χειρίσθηκε την υπόθεση και πληρεξούσιος δικηγόρος του πατέρα που φέρεται ως κατηγορούμενος για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης ενδοοικογενιακής  σωματικής βλάβης, σε βαθμό κακουργήματος καθώς επίσης και για άλλα πέντε (5) αδικήματα, πράξεις που αρνείται ρητά και κατηγορηματικά ο κατηγορούμενος και που φέρονται ότι τελέστηκαν την 10/04/2024 στο Παναιτώλιο Αγρινίου, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά από σχετική διάταξη της κας Ανακρίτριας και τη σύμφωνη γνώμη της κας Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. 

Μετά τις εύλογες και πειστικές απαντήσεις που έδωσε ο κατηγορούμενος και τους ισχυρισμούς που ανέπτυξε ο συνήγορος υπεράσπισης κ.Δημήτρης Τραπεζιώτης αποδυναμώθηκε η κατηγορία και η σχετική καταγγελία σε βάρος του πατέρα φαίνεται ότι εξυπηρετούσε αλλότριους σκοπούς.

Ο δικηγόρος του πατέρα, Δημήτρης Τραπεζιώτης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ