Κώστας Μπίγαλης: Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Άντονι Χόπκινς, έπαιξα για 2 λεπτά μαζί του

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Άντονι Χόπκινς, αλλά και τη συμμετοχή του στο πρώτο του μιούζικαλ.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε για τη συνάντησή του με τον Άντονι Χόπκινς: «Ήταν μίνι σειρά της Universal και ήταν τέσσερα επεισόδια, ήρθαν στη σχολή κι είπαν ότι ψάχνουν κόσμο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έπαιξα με τον Άντονι Χόπκινς για 1,5-2 λεπτά μαζί του. Ήταν υποχρεωμένοι να πάρουν Έλληνες, επειδή γυριζόταν στην Ελλάδα. Ο Άντονι Χόπκινς ήταν ήδη γνωστός ηθοποιός τότε, αλλά μετά τον ανακάλυψε το Χόλιγουντ κι είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Είχα πάει στην Αμερική να κάνω δισκογραφική δουλειά αγγλόφωνη».

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε επίσης, για το πρώτο μιούζικαλ, στο οποίο συμμετείχε. «Το πρώτο μιούζικαλ που συμμετείχα ξεσήκωσε αντιδράσεις, ήμασταν στη σκηνή και ακούγαμε από κάτω να φωνάζουν "αίσχος, θα σας κάψει ο Θεός". Η παράσταση ήταν εκπληκτική», τόνισε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Δημήτρης Μαλαβέτας από την πρώτη στιγμή "την είδε" με εμένα να το πω λαϊκά. Μου είπε να πάω οπωσδήποτε σε δραματική σχολή. Εγώ του απαντούσα ότι ανήκω στο τραγούδι, αλλά εκείνος επέμενε. Τελικά πήγα με το ζόρι και δεν έδωσα καν εξετάσεις. Έκανε τα πάντα για να ξεκινήσω εκεί».
 

Διαβάστε επίσης