Πάτρα: "Μήνυμα συσπείρωσης και νίκης στην εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας"

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

 Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:

Πολλαπλά μηνύματα συσπείρωσης και νίκης ενόψει των ευρωεκλογών από τη χθεσινή πολιτική εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας. Τριακόσια πενήντα στελέχη έδωσαν το παρόν στο ξενοδοχείο «MY WAY» σε μια εξιδεικευμένη εκδήλωση για τις συνέπειες της ενδοοικογενειακής βίας. Τόσο η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη όσο και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης και η υποψήφια Ευρωβουλευτής  Άννα Μαρία Ρογδάκη  στις ομιλίες τους επισήμαναν ότι οι Ευρωεκλογές δε πρέπει να αντιμετωπιστούν με καμία χαλαρότητα από τους πολίτες και ειδικά από τους συμπολίτες μας οι οποίοι στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία στις διπλές εκλογές του 2023.

Στις ευρωεκλογές, λοιπόν, αυτές θα κληθεί πρώτα και πάνω απ’ όλα ο ελληνικός λαός να αποφασίσει για το ποιους ευρωβουλευτές θα στείλει στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο. Έχουμε ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο. Καθεμία και καθένας από τους 42 υποψηφίους ανάμεσα στους οποίους και η συμπολίτισσα Άννα Μαρία Ρογδάκη κομίζουν κάτι σημαντικό στην κοινή προσπάθεια η Νέα Δημοκρατία να είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Ώστε να μπορέσουμε να εξακολουθούμε να ακούγεται ισχυρή η φωνή μας στην Ευρώπη.

Το κόμμα της Ευρώπης, το κόμμα το οποίο έχει αποδείξει ότι ξέρει να διαπραγματεύεται προς όφελος κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, το κόμμα που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη, το κόμμα το οποίο κάνει την Ελλάδα Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα.     

image00064_11zon.jpg

Γι’ αυτό, λοιπόν, έχει πολύ μεγάλη σημασία το βράδυ των ευρωεκλογών η Νέα Δημοκρατία να εξακολουθεί να είναι το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Και, με τη στήριξη, των στελεχών, μελών και εθελοντών  αυτό θα γίνει πράξη και στην Αχαΐα όπου με τη σκληρή δουλειά όλων η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί πρώτη και κυρίαρχη δύναμη.      

Οι ευρωεκλογές, όμως, είναι μία εθνική κάλπη και προφανώς το ζητούμενο είναι να εκλέξουμε τους καλύτερους ευρωβουλευτές. Είναι όμως, επίσης, σαφές ότι θα βγουν και πολιτικά συμπεράσματα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Το βράδυ της 9ης Ιουνίου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Νέα Δημοκρατία θα εξακολουθεί να είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο, έτσι ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε, με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα, να υλοποιούμε τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις προς όφελος κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. 

image00074_11zon.jpg       

Ξεκινήσαμε μετά τις εκλογές του περασμένου έτους μια δύσκολη δουλειά. Αν η πρώτη τετραετία ήταν τετραετία όπου θεραπεύσαμε πολλές πληγές και στηρίξαμε την ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, η δεύτερη τετραετία, είναι η τετραετία των μεγάλων αλλαγών για να αντιμετωπίσουμε τα αίτια της παθογένειας που μας κράτησαν πίσω τόσα χρόνια. Είναι η τετραετία των μεγάλων δομικών μεταρρυθμίσεων.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας και εκ μέρους του Σοροπτομιστικού Όμιλου Πατρών η Διευθύντρια Αγγελική Κολλυροπούλου. 


 

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
 

Στελέχη, μέλη και εθελοντές ξεκινούν από μεθαύριο Πέμπτη τις προετοιμασίες για το εκλογικό κέντρο Πάτρας ενόψει των Ευρωεκλογών.

Θα στεγαστεί στον πολυχώρο (ισόγειο – πρώτος όροφος) στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου – Ερμού και η λειτουργία του θα ξεκινήσει την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024.

Στον ισόγειο χώρο θα φιλοξενούνται η υποδοχή, το εκλογικό υλικό των υποψηφίων κ.α. ενώ στον πρώτο όροφο δημιουργούνται αίθουσες συσκέψεων, τηλεφωνικό κέντρο και παράλληλα θα στεγαστούν η εκλογική επιτροπή 

και οι γραμματείες.

 

Διαβάστε επίσης