Η μάχη της ψυχαγωγίας είναι γένους θηλυκού – Μενεγάκη, Μπάρκα, Σκορδά απασχολούν

Ο Απρίλιος αποχαιρετά σιγά σιγά και όσο οδεύουμε προς καλοκαίρι τόσο τα μεταγραφικά σενάρια και τα ρεπορτάζ παίρνουν φωτιά. Πρόσωπα της ψυχαγωγίας βρίσκονται στο επίκεντρο και δεν σταματούν να απασχολούν με το τηλεοπτικό τους μέλλον. Κάποιες από τις κεντρικές παρουσιάστριες πρωταγωνιστούν και είναι, αυτή την περίοδο, τα πιο hot ονόματα.

Μία εξ’ αυτών η Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί να μην έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την ημέρα που διέρρευσε η αποχώρησή της από το MEGA, όμως εκπομπές, περιοδικά, site, ασχολούνται με το τηλεοπτικό της μέλλον. ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ είναι, ίσως, τα μοναδικά κανάλια που έχουν ξεκάθαρη θέση-κενό στον προγραμματισμό τους για την ωραία Ελένη όμως ακόμη δεν έχει γίνει καμία, απολύτως καμία για την ακρίβεια, επαφή. Ο ΣΚΑΪ κατηγορηματικά διαψεύδει το παραπάνω σενάριο, ενώ -για την περίπτωση του ΑΝΤ1- μία δήλωση της Λίτσας Πατέρα άναψε φωτιές. «Η Ελένη, εκτός από την ομορφιά της, έχει μεγάλη πείρα και μεγάλη διαίσθηση, ξέρει τι θα κάνει. Μπορεί να θέλει να μείνει με τα παιδιά της ένα χρόνο ή να θέλει να δει παλιούς αγαπημένους φίλους. Δεν παίρνουμε αποφάσεις με ανάδρομο Ερμή, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην Ελένη. Ο Σκορπιός είναι συναισθηματικός και άμα τον πληγώσεις δεν τον ξεπερνάει εύκολα», είπε η αστρολόγος που όχι μόνο διατηρεί άψογες σχέσεις με την Ελένη αλλά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του ΑΝΤ1. Σε κάθε περίπτωση, η ξανθιά παρουσιάστρια θα μετρήσει προτάσεις και θα αποφασίσει αν ήρθε η ώρα για μία ακόμη μεταγραφή ή break!

Η Ελένη φεύγει… η Φαίη Σκορδά έρχεται; Ένα ακόμη ερώτημα που θα απαντηθεί το επόμενο διάστημα. Η παρουσιάστρια, που βρίσκεται στον ΣΚΑΪ αλλά το συμβόλαιό της λήγει, ολοένα και πλησιάζει πιο κοντά στην ιδέα της μετακίνησης στο μεγάλο κανάλι. Η ίδια δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την πρωινή ζώνη, την ίδια ώρα που αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει στο κανάλι του Φαλήρου. Έτσι, αν η πρόταση συνοδευτεί και από οικονομικό δέλεαρ… στα τέλη της τηλεοπτικής σεζόν θα έχουμε μία ακόμη ηχηρή μεταγραφή στον κόσμο της TV.

Η Δανάη Μπάρκα δεν περνά απαρατήρητη στον τηλεοπτικό κυκεώνα. Το συμβόλαιό της παραμένει ενεργό με το MEGA, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξει ζώνη. Το σενάριο να μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη είναι το επικρατέστερο, ωστόσο το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικής σημασίας. Μετά το Πάσχα, το «Πάμε Δανάη!» θα παίρνει τη σκυτάλη από το «Κοινωνία ώρα MEGA» και το στοίχημα είναι μεγάλο: θα πρέπει να διατηρεί ένα μέρος από τα υψηλά ποσοστά που θα λαμβάνει!

newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης