Θεραπεία και εξετάσεις ο Μπερνάρ, «μπήκε» ο Τζούριτσιτς ενόψει ΑΕΚ

(24/4, 20:30)

Η αγωνιστική κατάσταση κι ο βαθμός ετοιμότητας του Μπερνάρ Ντουάρτε, ο οποίος αποχώρησε στο 21ο λεπτό του αγώνα με τη Λαμία με μικροενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους μύες, είναι το βασικό ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό ενόψει του μεθαυριανού (24/4, 20:30) μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, για την 7η αγωνιστική των play off.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε πρώτη φάση έκανε θεραπεία στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (22/4) κι εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες θα καταδείξουν το μέγεθος του προβλήματος και το αν θα μπορέσει να παίξει στο ματς με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τους «κιτρινόμαυρους» τέθηκε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα στο «Γ. Καλαφάτης», ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στη γάμπα.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν περισσότερο από 45 λεπτά στον αγώνα με τη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο κι ολοκλήρωσαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ατομικό έκανε ο Σένκεφελντ και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης