Μαλλιά: 5 πανεύκολα χτενίσματα για το γυμναστήριο

Για τη διάρκεια της προπόνησης

Φανταστείτε αυτό: Μόλις ξεκινήσατε την προπόνησή σας και ξαφνικά τα μαλλιά σας αρχίζουν να πέφτουν στο πρόσωπό σας και να σας ενοχλούν -για να μην αναφέρουμε και τον ιδρώτα που έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του-, με αποτέλεσμα να πρέπει να σταματήσετε για να τα φτιάξετε.

Αν αυτή εικόνα σας είναι οικεία, τότε καταλαβαίνετε απόλυτα πόσο χρήσιμο θα είναι να βρείτε ένα εύκολο και πρακτικό χτένισμα που να μην σας αποσπά την προσοχή όσο γυμνάζεστε.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, 5 εύκολα και ταυτόχρονα όμορφα χτενίσματα που δεν πρόκειται να σας απασχολήσουν μέχρι να τελειώσετε την προπόνηση σας!

Αλογοουρά και πλεξίδα

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, πιάστε τα σε μια αλογοουρά και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι. Κανονικά θα τελειώνατε κάπου εδώ, αλλά σε αυτό το χτένισμα θα συνεχίσετε κάνοντας και μια πλεξούδα. Χωρίστε τα μαλλιά της αλογοουράς σε τρεις ίσες τούφες και πλέξτε τα κανονικά για να δημιουργηθεί η πλεξούδα σας. Προαιρετικά, μπορείτε να φορέσετε και μια κορδέλα στα μαλλιά, για να βεβαιωθείτε πως δε θα «πετάνε» ούτε θα «πέφτουν» τυχόν φύτρες στα μάτια σας.

Μισά πάνω-μισά κάτω

Αυτό το στιλ θα κρατήσει τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπό σας. Χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και πιάστε αυτά που βρίσκονται στο μπροστινό και πάνω μέρος του κεφαλιού για να δημιουργήσετε ένα κότσο που θα βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού. Τα υπόλοιπα μαλλιά αφήστε τα κάτω οπότε τα μισά  θα είναι πιασμένα πάνω και τα μισά κάτω. Αυτό το hairstyle είναι τέλειο για κορίτσια με κοντό μήκος, αλλά και για εσάς που δεν ιδρώνετε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ψηλός κότσος

Ένας ψηλός, ατημέλητος κότσος θα κρατήσει τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπο και τον λαιμό σας, ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην προπόνησή σας. Πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά σε έναν κότσο, ο οποίος δε χρειάζεται να είναι τέλειος, καθώς θέλουμε αυτό το ανέμελο αποτέλεσμα και στερεώστε τον με ένα ιδιαίτερο scrunchie, για να κάνετε πιο ενδιαφέρον το χτένισμά σας. Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια για να στερεώσετε τυχόν ατίθασες τριχούλες στο μπροστινό μέρος, αλλά και στον λαιμό, που μπορεί να σας ενοχλούν.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης