Το Επιμελητήριο Αχαΐας στην κοπή πίτας του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου (ΦΩΤΟ)

Το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετείχε με δύο μέλη του στην 5η Στρογγυλή Τράπεζα «Meet the Arab Ambassadors” και την κοπή της πίτας που διοργάνωσε το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο την 21η Φεβρουαρίου 2024 στην Αθήνα.

Η εκδήλωση προσέφερε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να πληροφορηθούν από τους διαπιστευμένους στην Ελλάδα Άραβες Πρέσβεις για το επιχειρηματικό περιβάλλον στις χώρες καταγωγής τους και τους επιχειρηματικούς τομείς που προσφέρονται για εμπορικές συναλλαγές.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας, με την συμμετοχή των κ. Σάαντ Καραμπέτ και κ. Δημητρίου Δρούκα, ενημέρωσε τα μέλη του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής της Αχαΐας ως επενδυτικός προορισμός με παρουσίαση δια ζώσης αλλά και με πληροφοριακό υλικό στα Αγγλικά και Αραβικά που διανεμήθηκε.

Καθώς η ανταπόκριση ήταν απόλυτα θετική και το ενδιαφέρον έντονο, το Επιμελητήριο Αχαΐας ετοιμάζει ενημερωτικό υλικό με σύγχρονες τεχνολογίες για την παρουσίαση της Αχαΐας και τα επενδυτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει.    

Διαβάστε επίσης