Το Σάββατο 16 Μαρτίου στους δρόμους οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι «Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού», ανακοινώνουν πως μέλη γνωστής Βασιλικής οικογένειας, αποφάσισαν να επισκεφτούν και να δωρίσουν… μάρμαρα στην πόλη μας.

Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων των «Στρατηγών», συναντήθηκε με τον πρίγκηπα «Χάρη του Μπουλουμπίνα»και συμφωνήθηκε να μεταφέρει ο ίδιος τα μάρμαρα στην Πάτρα,συνοδευόμενος από μέλη της οικογενείας του, όπως πρίγκηπες και πριγκίπισσες και επίλεκτα μέλη των ιπποδρομιών του ASCOT.

Ο πρίγκηπας «Χάρης» με την υψηλή συνοδεία του, θα απευθύνει χαιρετισμό στους Πατρινούς κατά την διάρκεια της πομπής όπως και από  μπαλκόνι κεντρικού καταστήματος επί της Πλατείας Γεωργίου Α΄.

Οι «Στρατηγοί» θα συνοδεύσουν τις Αντιπροσωπείες των ξένων πρεσβειών που θα έλθουν με λιμουζίνες και άμαξες όπως και  τους λοιπούς επίσημους με την παρουσία καλλιτεχνών διεθνούς κύρους.

Τα μάρμαρα θα έλθουν με έκτακτο δρομολόγιο OxfordStreet–Tarabura.

Οι «Στρατηγοί» αξιοποιούν τις σύγχρονες τεχνολογίες και έτσι στην παράδοση θα συμμετέχουν «με τα ολογράμματά τους» ο Λόρδος Έλγιν και ο Σουλτάνος Καϊμακάν Πασά που θα σκίσουν το φιρμάνι στην Πλατεία Γεωργίου Α’.

Οι «Στρατηγοί», ετοιμάζουν εντυπωσιακή υποδοχή, με επισημότητα αντίστοιχη του κύρους των υψηλών προσκεκλημένων που θα γίνει το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 και ώρα από 12.00 έως 14.00 στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.