Δολοφονία στην Νίκαια: Σπαρακτικές στιγμές στην κηδεία του 39χρονου – «Στέλιο μου, συγχώρεσέ με»

Τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία για τον 39χρονο

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας στην Νίκαια τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία για τον 39χρονο, τον οποίο σκότωσε ο πεθερός του. Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν να πουν το «τελευταίο αντίο» στον Στέλιο, τον οποίο πυροβόλησε ο πεθερός του έξω από το γκαράζ του σπιτιού του και στη συνέχεια ο δράστης αυτοκτόνησε λίγα μέτρα πιο μακριά.

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του 39χρονου που έφτασαν υποβασταζόμενοι στην εκκλησία, ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε με αυτό τον τρόπο το παιδί τους. Η γυναίκα του 39χρονου κάποια στιγμή «λύγισε» και βγήκε έξω από τον Ιερό Ναό ξεσπώντας σε κλάματα, ενώ λίγο νωρίτερα αγκάλιαζε το κλειστό φέρετρο.

Η πεθερά του θύματος και σύζυγος του δράστη σπάραζε και φώναζε: «Στέλιο μου, παιδί μου, συγχώρεσέ με».

Σημειώνεται ότι όπως έγινε γνωστό ο δράστης θεωρούσε υπεύθυνους την κόρη και τον γαμπρό του που η σύζυγός του τον είχε εγκαταλείψει και έτσι φέρεται να αποφάσισε να στήσει καρτέρι στον άτυχο Στέλιο και να τον σκοτώσει.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν κακοποιητικό και εκδικητικό άνθρωπο, ο οποίος είχε έρθει στην Αθήνα μία εβδομάδα πριν από τη δολοφονία και κατά πάσα πιθανότητα είχε κάνει «πρόβα», ακτινογραφώντας τη γειτονιά και τις κινήσεις του γαμπρού του.

Η σύζυγος και η κόρη του είχαν κάνει καταγγελία, τον είχαν πάει για ψυχιατρική εξέταση, όμως, τελικά τον άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ