Η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας "Αγία Λαύρα" έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα

"Στην ατζέντα του υπάρχουν πολλές προσκλήσεις εντός αλλά κι εκτός Ελλάδος"

Για άλλη μια χρονιά Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας την Παρασκευή  9 Φεβρουαρίου 2024 στη κοσμική ταβέρνα ΒΕΛΟΥΧΙ στο Πετρωτό Πατρών.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, φίλοι  και  μέλη της ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ  αντάλλαξαν ευχές για μια νέα και ελπιδοφόρα χρονιά. Την πίτα ευλόγησε  ο πρεσβύτερος π. Γκοτσόπουλος Αντρέας. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η δασκάλα του συλλόγου Χριστίνα Μαγιάκη  παρουσίασε  χορευτικά τμήματα που χόρεψαν παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πολιτευτής Αχαΐας Ν.Δ κ. Τσόκος Αντρέας και ο εκπρόσωπος από την παράταξη Σβόλη Δημοτικός σύμβουλος Οικονόμου Φίλιππος 

Ο Πρόεδρος της Στέγης κ. Παναγιώτης Φραντζής συγκινημένος γι αυτή τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου αφού ευχαρίστησε όλους όσους ήρθαν, αναφέρθηκε για όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και σε όλα όσα πρόκειται να συμβούν στο μέλλον τονίζοντας ότι στην ατζέντα του υπάρχουν πολλές προσκλήσεις εντός αλλά κι εκτός Ελλάδος.

Τέλος ευχήθηκε στο καθένα ξεχωριστά ένα ευτυχισμένο νέο έτος και ας είναι το ξεκίνημα του 2024 αφετηρία μίας ελπιδοφόρας και δημιουργικής χρονιάς για όλο το κόσμο .

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ