Συνταγή για τρουφάτο κέικ με μαυρισμένες μπανάνες. Σας μπαγιάτεψαν οι μπανάνες; Δεν χρειάζεται να τις πετάξετε, αφού με λίγα υλικά έχουμε το πιο αφράτο κέικ μπανάνας. Μία συνταγή του Παναγιώτη Παπαδάκη.
Υλικά
- μπανανα 3 ώριμες
- αυγα 2 μέτρια
- καστανή ζάχαρη 170 γραμμάρια
- ηλιέλαιο 70 ml
- εκχυλισμα βανίλιας 4-5 σταγόνες
- γάλα αμυγδάλου 140 ml
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γραμμάρια
- μπέικιν πάουντερ 2 κουταλάκια του γλυκού
- τρούφα σοκολάτας 100 γραμμάρια