Βραδινή έξοδος για τον Κυρ.Μητσοτάκη - Με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι στην Μαρινέλλα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η έξοδος του πρωθυπουργού με την σύζυγό του

Τη Μαρινέλλα απόλαυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του έφτασαν στο ΝΟΧ και κάθισαν σε ένα μικρό τραπέζι στο μέσον του μαγαζιού, σιγοτραγουδώντας τις επιτυχίες της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού.

 

 

Όσα είπαν στο καμαρίνι Μητσοτάκης-Μαρινέλλα

Αμέσως μετά το πρόγραμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι πήγαν στο καμαρίνι της Μαρινέλλας, φωτογραφήθηκαν μαζί της και είχαν μια θερμή κουβέντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iefimerida.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τη Μαρινέλλα και της αποκάλυψε ότι έχει τουλάχιστον 5 χρόνια να βγει σε κέντρο τη νύχτα, ενώ της υποσχέθηκε ότι θα ξαναπάει.

kyriakos-mareva-marinella.jpg

Άλλωστε, το ρεπερτόριο της Μαρινέλλας είναι ανεξάντλητο, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως της είπε, την επόμενη φορά θα ήθελε να ακούσει ένα αγαπημένο του τραγούδι, που αγαπούσε πολύ και η μητέρα του Μαρίκα. Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το «Σ' αγαπώ (όπως η μάνα το παιδί)», του Κώστα Χατζή και της Σώτιας Τσώτου, είναι ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια. Η Μαρινέλλα τού υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα του το τραγουδήσει.

Στο καμαρίνι ήταν και ακόμα μία μεγάλη κυρία του τραγουδιού, η Αλέκα Κανελλίδου, και όλοι μαζί είχαν μια μακρά κουβέντα, ενώ ο πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε, όπως είπε, και από το μαγαζί.

Διαβάστε επίσης