Κύπελλο: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός άφησαν... ανοιχτούς λογαριασμούς και η πρόκριση θα κριθεί στο Καραϊσκάκη

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1 και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του Φαλήρου, που αναμένεται συναρπαστικός!

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, που σε μεγάλο βαθμό αλληλοεξουδετερώθηκαν, έχοντας ο καθένας από ένα ημίχρονο υπεροχής. Η πρώτη μάχη για την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας έληξε με 1-1 και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (17/1).

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, παρουσιάστηκαν εξαιρετικά βλετιωμένοι εξουδετερώνοντας τα ατού του Παναθηναϊκού και προηγήθηκαν με τον Αλεξανδρόπουλο να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του στο 44'. Οι Πράσινοι έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκαν την ισοφάριση με κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 65'. Ο Έλληνας σέντερ φορ εξελίχθηκε σε μοιραίο για την ομάδα του Τερίμ, καθώς έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει την ανατροπή στο 90+1'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (61' Βαγιαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (46' Σπόραρ), Αϊτόρ (46' Βέρμπιτς), Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς (38' λ.τ. Μαντσίνι).

Έμειναν στον πάγκο: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Φικάι, Βιλένα, Κυριόπουλος.

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα (61' Κίνι), Αλεξανδρόπουλος (61' Καμαρά), Έσε, Μασούρας (73' Γιόβετιτς), Καρβάλιο, Ρίτσαρντς (56' Ποντένσε), Ναβάρο (73' Φορτούνης).

Έμειναν στον πάγκο: Παπαδούδης, Ιμπόρα, Μαρτινς, Μπιανκόν.

sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης