Σοκ στην Αμαλιάδα: Ζούσε επί 20 ημέρες με τη νεκρή μητέρα του (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Η έντονη δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας ζούσε με τη νεκρή μητέρα του για περίπου είκοσι ημέρες, στο σπίτι τους στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Patrisnews, η έντονη δυσοσμία που ερχόταν από το διαμέρισμα, κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

 

 

 Οπως αναφέρει το ilialive.gr συγγενείς της ηλικιωμένης γυναίκας ανησύχησαν καθώς είχαν μέρες να επικοινωνήσουν μαζί της όπως και τις ημέρες των Χριστουγέννων και κάλεσαν την αστυνομία αφού πίστευαν πως κάτι δεν πάει καλά.

Οι αστυνομικοί το πρωί επισκέφτηκαν το σπίτι της ηλικιωμένης όπου τους άνοιξε ο 60χρονος γιος της.

Εκείνος, φάνηκε να σαστίζει στην παρουσία της αστυνομίας και τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών για το που βρίσκεται η μητέρα του.

amaliada_nekri_3.jpg

Ο έλεγχος που έκανε η αστυνομία στο διαμέρισμα, έφερε την πρώτη αποκάλυψη. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν επάνω στον καναπέ σκεπασμένη με μία κουβέρτα και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Ο γιος της σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προσαχθεί και εξετάζεται από τους αστυνομικούς ενώ στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής από την Πάτρα προκειμένου να δώσει κάποιες πρώτες απαντήσεις σχετικά με τον θάνατο της ηλικιωμένης.

 

Διαβάστε επίσης