Πατρινός ο αστυνομικός που σκοτώθηκε μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο - Εκσφενδονίστηκε 60 μέτρα - Αυτός είναι ο 29χρονος ΦΩΤΟ - Πώς το έμαθαν οι γονείς ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι γονείς του άτυχου αστυνομικού μετέβησαν ήδη στο Θριάσειο νοσοκομείο της Αθήνας , όπου βρίσκεται η σορός του παιδιού τους.

Τραγική λεπτομέρεια το γεγονός πως ενώ μεταφέρονταν με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα γνωερίζοντας μόνο πως το παιδί τους ήταν τραυματισμένο, συγγενείς τους τηλεφώνησε μεταφέροντας τους το τραγικό μαντάτο.

Πατρινός είναι ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε σε καταδίωξη υπόπτων. Πρόκειται για τον Χρήστο Κουρουνιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 την οικογένεια του άτυχου αστυνομικού ενημέρωσε ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή.

Ήδη η οικογένεια που διαμένει στα Δεμένικα και έχει έναν ακόμη γιό αστυνομικό που υπηρετεί στην Πάτρα, μεταβαίνει Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ:

60 μέτρα μπροστά πετάχτηκε ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο, μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου που ξεκίνησε από Νίκαια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο έκανε έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούςστην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπροπύργου, με αποτέλεσμα να φρενάρει το περιπολικό που συμμετείχε στην καταδίωξη, η μηχανή της ΔΙΑΣ να μην προλάβει και να πέσει πάνω στο περιπολικό, με τον αστυνομικό αλλά και το συνεπιβάτη του να τραυματίζονται σοβαρά.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, με τον έναν να καταλήγει λίγο αργότερα. Ο δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401, με χτυπήματα σε λεκάνη, πόδια και πλευρά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η καταδίωξη ξεκίνησε στις 3:30 τα ξημερώματα μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Η μηχανή του νεαρού αστυνομικού μετά το σοκαριστικό τροχαίο

Διαβάστε επίσης