Επιβλητικοί χιονάνθρωποι συναντούν τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο - ΦΩΤΟ

Δεσπόζουν στην περίφημη συνοικία Fleet Street Quarter

Δώδεκα μεγάλου μεγέθους γλυπτά με θέμα τον «Χιονάνθρωπο» δεσπόζουν στην περίφημη συνοικία Fleet Street Quarter του Λονδίνου.

Εμπνευσμένα από το χριστουγεννιάτικο τραγούδι του 1780 «The Twelve Days of Christmas» αποτίουν έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον Βρετανό συγγραφέα και εικονογράφο Ρέιμοντ Μπριγκς (Raymond Briggs) και στο κλασικό βιβλίο «Ο Χιονάνθρωπος», που συνεχίζει να μαγεύει τους μικρούς αναγνώστες εδώ και 45 χρόνια.

  Επιβλητικοί Χιονάνθρωποι συναντούν τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο

   Τα γλυπτά βρίσκονται σε κεντρικά σημεία, όπως στους δρόμους Chancery Lane, Carter Lane και Ludgate Hill και φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων Βρετανών καλλιτεχνών. Με θέματα τη φιλία και την αγάπη, προκαλούν τον θαυμασμό περιμένουν χαμόγελα και πόζες από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Επιβλητικοί Χιονάνθρωποι συναντούν τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο Ο Χιονάνθρωπος της Ματίλντα Ελίζαμπεθ (Matilda Elizabeth) αποτυπώνει μια μαγευτική σκηνή όπου έξι χήνες κλωσούν τα αυγά τους, κάτω από τα χιονισμένα βουνά και την λάμψη από το «Αστέρι του Βορρά». Επιβλητικοί Χιονάνθρωποι συναντούν τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ