Θεσσαλονίκη: «Τα σκυλιά μπορεί να φοβήθηκαν από το αλυσοπρίονο και επιτέθηκαν» – Μαρτυρία του κωφάλαλου εργάτη

Ο τραγικός θάνατος της 50χρονης γυναίκας που βγήκε να πετάξει τα κλαδιά από την αυλή της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης και την κατασπάραξαν τα σκυλιά από το γειτονικό σπίτι, συγκλονίζει. Ο άνθρωπος που τη βοηθούσε στις δουλειές εκείνη τη στιγμή, περιγράφει στο newsit.gr τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Ήταν μεσημέρι της Κυριακής 10/12 και η 50χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη καθάριζε την αυλή του σπιτιού της από κλαδιά και χόρτα. Τα 3 μεγαλόσωμα σκυλιά του γειτονικού σπιτιού έφυγαν από τη δική τους αυλή και επιτέθηκαν στην 50χρονη που τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο άνδρας που προσφέρθηκε να την βοηθήσει στις εργασίες είναι κωφάλαλος και δεν μπορούσε να αντιληφθεί όσα έγιναν, καθώς βρισκόταν και έξω από την αυλή τη στιγμή της επίθεσης.

Ο ίδιος συγκλονισμένος περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν:

«Είμαι ακόμα σε μεγάλο σοκ. Για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι σε τόσο δύσκολη στιγμή. Η Ελισάβετ ήταν φίλη μου και με είχε καλέσει για να κλαδέψουμε τα χόρτα και τα κλαδιά. Ήταν πολύ παράξενο όλο αυτό που έγινε. Τα σκυλιά αυτά της επιτέθηκαν πάρα πολύ άγρια. Ήταν σαν δολοφόνοι. Εγώ είμαι κωφός. Ήμουν έξω από την περίφραξη και έκοβα θάμνους. Δούλευα και με το αλυσοπρίονο, οπότε δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε. Η Ελισάβετ βγήκε για λίγο έξω, είχε μαζέψει τα κλαδιά και τα έβγαζε έξω. Φαίνεται πως έξω της επιτέθηκαν τα σκυλιά, αυτή έτρεξε να μπεΙ μέσα. Τα σκυλιά βρήκαν ανοιχτή την πόρτα, μπήκαν μέσα και έγινε το κακό».

«Πρέπει να φοβήθηκαν από τον ήχο του αλυσοπρίονου και επιτέθηκαν»

«Χαμός. Τα άκουσε ένας γείτονας, πήρε το όπλο και πυροβόλησε στον αέρα να τα τρομάξει. Έψαχνε να με βρει. Με βρήκε, μπήκα μέσα και είδα την Ελισάβετ χτυπημένη και δαγκωμένη. Πήρα και εγώ το αλυσοπρίονο για να τα τρομάξω.  Από νωρίς τα είχα δει και εγώ τα σκυλιά στη γειτονιά, κάτι δεν μου άρεσε και είχα απομακρυνθεί. Τα είχα φοβηθεί. Τα σκυλιά πάντα φοβούνται με τον θόρυβο του αλυσοπρίονου. Μπορεί να φοβήθηκαν από αυτό και να της επιτέθηκαν της Ελισάβετ.

Το ασθενοφόρο νομίζω ότι άργησε να έρθει. Πρέπει να έκανε περίπου μία ώρα. Εγώ τρελάθηκα. Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά. Έγιναν όλα αυτά στα μάτια μου μπροστά. Τα σκυλιά μπορεί να την δάγκωναν για είκοσι λεπτά».

Η κηδεία της άτυχης 50χρονης θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 12/12 στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός της θα μεταφερθεί στον ιερό ναό μία ώρα νωρίτερα για να την αποχαιρετήσουν φίλοι και συγγενείς.

Διαβάστε επίσης