Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 4-0: Σκόρπισε τους κρητικούς το τριφύλλι

 

 

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο 45λεπτο επικράτησε του ΟΦΗ με 4-0 με τον Φώτη Ιωαννίδη να πετυχαίνει δύο γκολ ενώ από ένα σημείωσαν οι Αϊτόρ και Παλάσιος. Το τριφύλλι μετά τη νίκη του και το τρίποντο πήρε και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Με τέσσερις αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε τον Παναθηναϊκός με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ την Πέμπτη το βράδυ. Οι Λοντίγκιν, Βιλένα, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα με τους Μπρινιόλι, Τσέριν, Μπερνάρ και Σπόραρ να μένουν στον πάγκο.

Συγκεκριμένα κάτω από την εστία ήταν ο Λοντίγκιν με τον Βαγιαννίδη να παίζει στο δεξί άκρο και τον Μλαντένοβις στο αριστερό ενώ για δεύτερο σερί παιχνίδι λόγω και της απουσίας του Γεντβάι οι Σένκεφελντ - Αράο ήταν το δίδυμο στα στόπερ.

Ο Πέρεθ ήταν το "εξάρι" ο οποίος είχε δίπλα του τον Βιλένα και στην τριάδα μπροστά τους έπαιξαν ο Αϊτόρ αριστερά, ο Παλάσιος δεξιά και ο Τζούριτσιτς στο κέντρο πίσω από τον Ιωαννίδη.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος την εστία του Λοντίγκιν με τον Ντίκο μέσα στην περιοχή να είναι αποδέκτης της μπάλας, να κάνει το σουτ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ (78' Ζέκα), Βιλένα, Τζούριτσις (64' Μπερνάρ), Παλάσιος (78' Βέρμπιτς), Ιωαννίδης, Αϊτόρ (64' Μαντσίνι).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Θοράρισον, Πασαλίδης (40' Καρώ), Βούρος, Αμπάντα, Μαρινάκης (65' Λάρσον), Γκλάζερ, Μεγιάδο (78' Νέιρα), Γκαγέγος (65' Τοράλ), Ντίκο (66' Ριέρα) , Λουίς Φελίπε.

https://www.sport24.gr/

Διαβάστε επίσης