Υπόθεση Πάτρας: Η κατηγορούμενη ζητά την εξαίρεση της Προέδρου από τη δίκη ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της κατηγορουμένης μητέρας από την Πάτρα.

Ενώ προγραμματιζόταν να ξεκινήσει η απολογία της, η 34χρονη μέσω του συνηγόρου της ζητάει την εξαίρεση της Προέδρου, κ. Μαρίνας Ευαγγέλου, από την έδρα του δικαστηρίου.

Το αίτημα εξαίρεσης θα κατατεθεί σε λίγα λεπτά και θα εξεταστεί από την έδρα του Δικαστηρίου, υπό νέο πρόεδρο.

Η δίκη μέχρι τότε έχει διακοπεί.

Ξεκινάει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η απολογία της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα η οποία κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας και τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μετά από 74 συνεδριάσεις και την εξέταση δεκάδων μαρτύρων ιατρών, νοσηλευτών, ιατροδικαστών, τεχνικών συμβούλων και της οικογένειας της, έφτασε η ώρα να ακουστεί η φωνή της κατηγορούμενης η οποία θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της έδρας για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ήδη από νωρίς το πρωί ξεκίνησε να προσέρχεται κοινό που θέλει να παρακολουθήσει την ακροαματική διαδικασία, με την μικρή αίθουσα που έχει δοθεί να δυσχεραίνει την κατάσταση. Λίγο μετά τις 08.30 έφτασε η οικογένεια της, η μητέρα της Ελενη Λεγάτου και η αδερφή της Δήμητρα, συνοδευόμενες από τον πατριό της κατηγορούμενης. Σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσει και ο εν διαστάσει σύζυγος της και πατέρας της Τζωρτζινας, ο οποίος θα ακούσει τη μητέρα των παιδιών του να μιλάει μετά από 21 μήνες σιωπής.

Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 10.00.

Το tempo24 βρίσκεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, με τον συνεργάτη του Ιάσονα Τσόλη,  καταγράφοντας και μεταδίδοντας τα όσα συμβαίνουν στην πιο πολύκροτη υπόθεση στα δικαστικά χρονικά της χώρας.

 


 

 

Διαβάστε επίσης