Δεν σταματούν οι συλλήψεις στο λιμάνι της Πάτρας

Για παράνομη έξοδο από τη χώρα

Ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:


Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 35, 42 και 67 ετών, προέβησαν, τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας για παράβαση του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα), του άρθρου 29 παρ. 7 του Ν. 4251/2014 (Υποχρεώσεις ιδιωτών και υπαλλήλων) και του άρθρου 30 παρ. 1 του Ν. 4251/2014 (Υποχρεώσεις μεταφορέων).
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα της Πάτρας, πριν τον απόπλου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος, ως οδηγός οχήματος τύπου Camper, μετέφερε από κοινού με τον 42χρονο, την 67χρονη, η οποία δεν διέθετε τα κατάλληλα έγγραφα που να της επιτρέπουν τη νόμιμη διαμονή της σε έδαφος Schengen. Επιπρόσθετα, σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχε εντός της χειραποσκευής της, πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ