Ηλεία: Με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον καμμένο επιχειρηματία…

 

Μετά τα στοιχεία που παρουσίασε η εκπομπή για τον απανθρακωμένο επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνο οι αρχές έχουν ανοίξει και πάλι την ομπρέλα της έρευνας στην Βάρδα και την Μανωλάδα .
 

Όπως αποκάλυψε το «Φως στο Τούνελ» κλιμάκιο της ασφάλειας αναζητά και άλλους μάρτυρες και νέο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες που ενδεχομένως τους είχαν διαφύγει για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ  της 9ης Σεπτεμβρίου στην περιοχή Κουνουπέλι.

Στο κάδρο των ερευνών  παραμένει ένα τριθέσιο μαύρο BMW που σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στο «Τούνελ» και έχουν καταθέσει στις αρχές, φαίνεται να έχει ρόλο στην υπόθεση.

O πραγματογνώμονας που όρισε η Ασφάλεια της περιοχής για να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά το αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε έξω από αυτό ο επιχειρηματίας, φέρεται ότι παρέδωσε το πόρισμα του. Η οικογένεια του Σάκη Γκολφίνου δηλώνει διατεθειμένη να διορίσει και δικό της πραγματογνώμονα για να φανεί η αλήθεια.

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΧ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ

Εμφανίστηκε ο κάτοχός  του  Μαύρου BMW που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να κινείται στην ίδια περιοχή με απόκλιση λίγων λεπτών με το αυτοκίνητο του θύματος.  Επικοινώνησε τόσο με την εκπομπή όσο και με τις αρχές και δεν σχετίζεται με την υπόθεση.  Οι αστυνομικοί φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά την πληροφορία που έφτασε στο Τούνελ για ένα άτομο που γνώριζε τον Σάκη Γκολφίνο και είναι κάτοχος αυτοκινήτου με στοιχεία που συμφωνούν με τα όσα λένε οι μάρτυρες.

https://anikolouli.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ