Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχω κουραστεί να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα»

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας και μίλησε με λαμπερούς καλεσμένους.

Το Αthens Fashion Week επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο από 1 έως 4 Νοεμβρίου 2023. Fashion designers, celebrities, top models, δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο κι εκλεκτοί προσκεκλημένοι πρόκειται να ζήσουν την απόλυτη γιορτή της μόδας.

Το εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο, η καθιερωμένη έδρα της Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας θα φιλοξενήσει runways Ελλήνων και ξένων Σχεδιαστών μόδας, αγαπημένων fashion brands, αλλά και νέων ταλέντων που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους. Εντυπωσιακές επιδείξεις μόδας και πρωτότυπα concept shows θα γεμίσουν την Αθήνα με στυλ και λάμψη!

Λαμπεροί καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο μοναδικό event.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησε για τη σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ.

«Δεν τσακωνόμαστε συχνά με τον Κώστα Σόμμερ. Είμαστε νέο ζευγάρι και προς το παρόν δεν έχουμε προβλήματα. Σε μια διαφωνία, ο σύζυγός μου είναι εκείνος που θα κάνει πρώτος ένα βήμα πίσω», παραδέχθηκε.

«Μου λείπει η τηλεόραση. Αν είναι κάτι όμορφο και με κάνει να αισθάνομαι άνετα, θα το έκανα. Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Νίκος Παπαδάκης.

Ο Νίκος Παπαδάκης για τις δηλώσεις περικλεή Κονδυλάτου: «Ο καθένας είναι διαφορετικός».

«Το φλερτ στα Social media το δέχομαι με αγάπη και καμία φορά απαντάω κιόλας. Αν μπορεί κάποιος να στηρίξει κάποιο Project, γιατί να μην το κάνει;», συνέχισε το γνωστό μοντέλο.

«Τον έρωτα δεν τον αφήνεις ποτέ, πάντα υπάρχει στο πρόγραμμα. Αν είναι να έρθει ένας νέος ερωτάς, καλώς να έρθει, χωρίς να είναι προτεραιότητα και να με γεμίζει άγχος. Αυτήν την περίοδο, προτεραιότητα μου είναι η δουλειά μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για τον Στάθη Σχίζα επεσήμανε: «Έχω κουραστεί και νομίζω ότι και ο κόσμος έχει κουραστεί να με ακούει να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα». Δεν έχω θέματα, κολλήματα με τον Στάθη Σχίζα. Αν τον δω έξω θα μιλήσουμε. Δεν επιδιώκω να πάω στο μαγαζί του, γιατί αν γίνει αυτό, ξέρω ότι θα είστε οι πρώτοι που θα το συζητήσετε».

Τέλος για το ενδεχόμενο να την δούμε στην τηλεόραση τόνισε πως, «θα μου άρεσε να κάνω τηλεόραση στο επίπεδο που μου ταιριάζει. Το J2US το αγαπώ, αισθάνομαι πολύ οικεία σε αυτό το πρότζεκτ και θα ήταν χαρά μου να κάνω το backstage».

megatv.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ