ΕΛ.ΑΣ: Εκφώνηση πανηγυρικού λόγου για την 28η Οκτωβρίου στη Δυτική Ελλάδα

Στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας

Στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου «28ης Οκτωβρίου 1940», στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, διοργανώθηκαν εκδηλώσεις για την εκφώνηση του πανηγυρικού.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, πραγματοποίησε χαιρετισμό ο κ. Γενικός, Υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: 

Τιμούμε σήμερα την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, τιμούμε τους ήρωες, που θυσίασαν τις ζωές τους, για να διασφαλίσουν τις δικές μας. Οι ηρωικές επιλογές των προγόνων μας να φωτίζουν τις μελλοντικές γενιές μας. Ελληνίδες και Έλληνες, xρόνια πολλά και ευήμερα.

img_20231027_120437.jpg

Η εκφώνηση του πανηγυρικού πραγματοποιήθηκε από τον Αστυνόμο Ά Ιγνάτιο Τριανταφύλλου. 

Την εκδήλωση στην Πάτρα, παρακολούθησαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Θεόδωρος Τσάτσαρης, ο Βοηθός του κ. Γενικού, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος ΚΑΚΟΥΣΗΣ, ο Βοηθός του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Σταθόπουλος,  οι Διοικητές, οι Υποδιοικητές, οι Αξιωματικοί και αντιπροσωπείες αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού Yπηρεσιών της Πάτρας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ