Νάλντο Περέιρα: Πέθανε ο 4χρονος γιος του ποδοσφαιριστή της Αντάλιασπορ

Συγκλονισμένος είναι ο χώρος του ποδοσφαίρου στην Τουρκία

Στο πένθος “βυθίστηκε” ο Νάλντο Περέιρα. Ο γιος του πολύπειρου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Αντάλιασπορ “έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 4 ετών.

Συγκλονισμένος είναι ο χώρος του ποδοσφαίρου στην Τουρκία από την είδηση του θανάτου του 4χρονου γιου του Νάλντο Περέιρα, Ντέιβιντ, με την Αντάλιασπορ να ενημερώνει για την τραγική είδηση που αφορά τον ποδοσφαιριστή της.

Ο μικρός Ντέιβι είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στις 7 Σεπτεμβρίου και όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν σε εντατική νοσοκομείου της Τουρκίας. Το τροχαίο είχε προκληθεί μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων και μιας μοτοσυκλέτας, με τον αδικοχαμένο μικρό να βρίσκεται στο αμάξι του πεθερού του Νάλντο.

Κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο, ο μικρός Ντέιβι έπαθε δύο φορές ανακοπή αλλά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Σήμερα (16.10.2023), ωστόσο, ο μικρός δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, με την Αντάλιασπορ να γνωστοποιεί το δυσάρεστο γεγονός.

«Δεν θα σε ξεχάσουμε Ντέιβι! Με βαθιά θλίψη μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο γιος του ποδοσφαιριστή μας Νάλντο Περέιρα, Ντέιβι, που είχε ένα ατύχημα τον περασμένο μήνα. Είθε ο Θεός να ελεήσει τον μικρό Ντείβι. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στον ποδοσφαιριστή μας Νάλντο και την οικογένειά του, τους αγαπημένους του, τους συγγενείς του και την κοινότητά μας», ανέφερε η ομάδα σε ανάρτησή της.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ