Ηλεία: Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης 22χρονου ΑμεΑ

Από το Αυγείο… εντοπίστηκε στο Τραγανό

Αναστάτωση προκάλεσε η εξαφάνιση ενός ενήλικου ΑμεΑ χθες το απόγευμα στο Αυγείο του δήμου Ήλιδας, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του από αστυνομικές αρχές και συγχωριανούς να ξεκινούν άμεσα και να διαρκούν όλη τη νύχτα δίχως αποτέλεσμα και την υπόθεση τελικά να έχει αίσιο τέλος με την εύρεσή του από επαγγελματία αυτοκινητιστή, αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στην περιοχή του Τραγανού του δήμου Πηνειού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, ελάχιστα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να ξεφύγει από την προσοχή των γονιών του ο 22χρονος ΑμεΑ, ο οποίος πήρε το ποδήλατό του και απομακρύνθηκε από την οικεία του. Άμεσα οι γονείς αντιλήφθηκαν το κακό και κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες, ενώ και οι συγχωριανοί της οικογένειας βοήθησαν «χτενίζοντας» πόντο-πόντο την περιοχή.

Η ανησυχία όμως των οικείων του 22χρονου μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, όταν είδαν πως οι έρευνες το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ήταν άκαρπες. Τα θετικά ωστόσο νέα δεν άργησαν να έρθουν, με επαγγελματία αυτοκινητιστή να ειδοποιεί τις αρχές για τον εντοπισμό νεαρού ατόμου που κοιμόταν σε παγκάκι στην περιοχή του Τραγανού.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή και πήραν το νεαρό, τον οποίο και μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας όπου και ειδοποιήθηκαν οι γονείς του για να παραλάβουν το γιο τους.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ