Άρτα: «Τον χτύπησα με μία πέτρα στο κεφάλι» - Η κυνική ομολογία του 38χρονου που σκότωσε τον πατέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί το άγριο έγκλημα της Άρτας, με τον γιο να σκοτώνει τον πατέρα του μετά από έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους, δίχως όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστή η αιτία! Η άψυχη σορός του άτυχου 68χρονου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και σε μικρή απόσταση από το μαντρί, όπου εντοπίστηκε σώος ο 38χρονος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος που υπέδειξε με μεγάλη δυσκολία στους αστυνομικούς το σημείο, όπου δολοφόνησε τον πατέρα του, δήλωσε κυνικά: «τον χτύπησα με μία πέτρα στο κεφάλι. Εκείνος μου επιτέθηκε πρώτος». Ο δράστης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που είναι αδύνατον να μιλήσει περαιτέρω, δίνοντας κι άλλες περιγραφές για τη σοκαριστική δολοφονία στην Άρτα.

Μάλιστα, η σορός του πατέρα φέρει δαγκωνιές από άγρια ζώα. Τώρα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, που θα ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου. 

Σημειώνεται πως λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (26.09.23), ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε σε μεγάλη σύγχυση στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος άντρας βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο, όπου επέβαινε μαζί με τον πατέρα του.

 

 

newsit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ