Άρτα: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα και του γιου του

Δεν επαληθεύτηκε η αναφορά πως εντοπίστηκαν σε χαράδρα

Παραμένει το θρίλερ με τον πατέρα και τον γιο του, που χάθηκαν τα ίχνη τους ενώ ταξίδευαν με το αυτοκίνητό τους από την Λαμία προς την Άρτα.

Το απόγευμα της Κυριακής (24/9) υπήρξε μία αναφορά στις αστυνομικές αρχές ότι το αυτοκίνητο του 65χρονου πατέρα και του 38χρονου γιου του, εντοπίστηκε σε χαράδρα, μεταξύ της Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο που τους είχε υποδειχθεί δεν βρήκαν καν αυτοκίνητο.

Οι δυο άνδρες αγνοούνται από μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023 και η αγωνία των δικών τους ανθρώπων κορυφώνεται.

Ο πατέρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, lamiareport.gr, βρέθηκε στην Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα, ο 38χρονος είχε βγει εκτός δρόμου στην Τυμφρηστού – Καρπενησίου. Δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο ΓΝ Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» και πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του πατέρα του, έχουν χαθεί.

Η μητέρα και σύζυγος των αγνοουμένων, ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία, που έδωσε αμέσως σήμα σε όλες τις υπηρεσίες να κινητοποιηθούν και να τους αναζητήσουν.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ