Πειραιάς: Πατέρας τριών παιδιών ο 39χρονος που δολοφονήθηκε από 68χρονο σε πάρκινγκ

Στον Πειραιά
Το θύμα της στυγερής δολοφονίας

Για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα και λογομαχούσε με τους γείτονες για ασήμαντους λόγους κάνει λόγο γυναίκα που γνώριζε τον 68χρονο δράστη της φονικής επίθεσης στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο δράστης πυροβόλησε 39χρονο έξω από πάρκινγκ της οδού Πραξιτέλους 147 σημαδεύοντάς τον στον κεφάλι

Το θύμα ήταν υπάλληλος της επιχείρησης και κατά τις αναφορές οι δύο άνδρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τσακωμός ξεκίνησε για το πάρκινγκ και στο σημείο εκείνο ο 68χρονος τον πυροβόλησε μία φορά στο κεφάλι, αλλά στην συνέχεια επέστρεψε και πυροβόλησε και δεύτερη φορά.

«Το θύμα ήταν ήδη ξαπλωμένο στο έδαφος όταν έπεσε ο δεύτερος πυροβολισμός. Τον σκότωσε και ανέβηκε ατάραχος στο διαμέρισμά του. Ατάραχος! », λέει αυτόπτης μάρτυρας. 

«Τον έφαγαν. Βλέπω τον γείτονα με το δίκανο να έχει βγει. Τραβάει μία στο παλικάρι και γυρνάει ξανά πίσω. Οπλίζει και του δίνει τη χαριστική βολή» περιγράφει η γυναίκα που διαμένει στην περιοχή.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο ένοπλος άνδρας «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου ωστόσο δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο 39χρονος, ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα από 68χρονο, σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147, στον Πειραιά. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι “κάποια στιγμή το περιμέναμε ότι θα συμβεί, παρά τις συνεχείς μας προτροπές να ηρεμήσει”.  Περιγράφοντας το προφίλ του, ανέφεραν ότι ο 68χρονος ήταν αρκετά μοναχικός, δεν είχε επαφές με κανέναν. Ζούσε μόνος του. Δεν είχε οικογένεια.

Σύμφωνα με τους γείτονες του, βγήκε με απόλυτη ψυχραιμία από το διαμέρισμα του, παρά τα όσα είχε κάνει. Του πέρασαν χειροπέδες και τον έβαλαν στο περιπολικό. 

Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής (15.09.2023), όταν ο θύτης και το θύμα του αιματηρού περιστατικού διαπληκτίστηκαν στο πάρκινγκ στον Πειραιά. Φεύγοντας από το σημείο, ο 68χρονος προειδοποίησε με νόημα τον 39χρονο ότι… θα επιστρέψει. Και το έκανε. Οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο, ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι.

Πειραιάς: Ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε 40χρονο - ΝΕΟΤΕΡΑ

Με πληροφορίες από protothema, newsit

Διαβάστε επίσης