Αντώνης Ρέμος: Μαζί με τον Michael Bolton σε μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο

 

 

Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να χαρίσει μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο μαζί με τον σπουδαίο Michael Bolton. Τον πολυβραβευμένο τραγουδιστή, με δύο βραβεία Grammy και τις πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων παγκοσμίως, ο οποίος συνεχίζει να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής γιορτάζοντας περισσότερα από 50 χρόνια συνεισφοράς στη μουσική, αποκαλύπτει τη διαχρονική του αξία με μια συλλογή φρεσκογραμμένων τραγουδιών στο νέο του άλμπουμ “Spark of Light”, που θα μοιραστεί με το κοινό, μαζί με διαχρονικές επιτυχίες του.

Η μουσική συνύπαρξη

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο Michael Bolton, είπε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος για τη συναυλία. Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε και εκείνος ενθουσιασμένος που θα βρεθεί δίπλα στον Michael Bolton ενώ μίλησε και για τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ.

«Υποσχέθηκα στον Bolton ότι θα θυμάται για όλη του τη ζωή αυτή τη συναυλία. Η γυναίκα μου κάνει το πρόγραμμα για τις εμφανίσεις μου και τις πρόβες».

Η κόρη μου δεν έχει καλή φωνή

Αφιερώνω στην κόρη μου το «Όλα για σενα»

Στη συνέχεια, μίλησε και για τη κόρη του που πήγε για πρώτη φορά σχολείο, λέγοντας πως δεν ήθελε να πάει στο σχολείο αλλά έκανε τα κοτσιδάκια της και πήγε.

«Εγώ είμαι μόνο για τα παιχνίδια με την κόρη μου. Η Υβόννη τη διαβάζει. Αφιερώνω στην κόρη μου το ‘’Όλα για εσένα’’. Όταν κοιμόταν της έλεγα το ‘’Αεροπλάνο’’ του Χατζή. Δεν της τραγουδάω, μου τραγουδάει η κόρη μου. Δεν έχει καλή φωνή. Η κόρη μου δεν έχει έφεση στη μουσική».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης