“Close” και Urban Fest στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία

Αλλαγή χώρου προβολής

Το Urban FilmLux «φορά» το αδιάβροχο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων και μεταφέρει εκεί τη σημερινή προγραμματισμένη προβολή των 9.30μμ.

Το μαγικό ταξίδι στην καρδιά του ευρωπαϊκού κινηματογράφου μέσω της παράλληλης δράσης Urban FilmLux του RouteLab Urban Fest ξεκίνησε και κατέγραψε μεγάλη επιτυχία στο  Θεατράκι της μαρίνας στην Πάτρα.

Οι  λάτρεις του κινηματογράφου και οι περιστασιακούς θεατές είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη λάμψη των καλύτερων τεσσάρων ταινιών του θεσμού «βραβείο κοινό LUX» για το 2023, με θέα τον Πατραϊκό κόλπο και κάτω από το εκπληκτικό σκέπαστρο του έναστρου νυχτερινού ουρανού της πόλης.

Η πέμπτη βραβευμένη ταινία με τίτλο “Close” θα παρουσιαστεί σε δωρεάν προβολή, όπως και όλες οι προηγούμενες, στο χώρο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων παρουσία του κ. Χρήστου Κούντουρου, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Γρ. Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο www.routelab.gr ή ακολουθήστε μας στο Instagram @route_lab και στο Facebook @Routelab Event

4/9/2023 Close

Close - Lucas Dhont

Βέλγιο, Γαλλία, Κάτω Χώρες | 104 min |

Η δυνατή φιλία μεταξύ δύο δεκατριάχρονων αγοριών, του Λεό και του Ρεμί, διαταράσσεται ξαφνικά. Προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, ο Λεό προσεγγίζει τη Σοφί, τη μητέρα του Ρεμί. Το «Close» είναι μια ταινία για τη φιλία και την ευθύνη.

 

URBAN FEST 2023 by RouteLab - Πρόσκληση:

 

Η διήμερη γιορτή πολιτισμού και δημιουργικότητας μεταφέρεται στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία Πατρών λόγω των προβλέψεων για έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες. 

Τα απογεύματα της 5ης και 6ης Σεπτεμβρίου το Urban Fest στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία θα ξεκινά στις 18:00 και θα περιλαμβάνει ομιλίες, διαδραστικά φόρουμ με σημαντικές προσωπικότητες που δραστηριοποιούνται, στην έρευνα, στον καλλιτεχνικό χώρο και στην πολιτική, μουσική παράσταση από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης»  , χορευτική παράσταση από την Dansarte  την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Τατιάνας Λοβέρδου, stand up comedy από τον Γιάννη Λυκουρέζο και τον Ηλία Λάτε και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Το RouteLAB, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Πανεπιστήμιο Πατρών το ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας και το Ionian TV, σας προσκαλεί στο URBAN FEST, ένα διήμερο με ελεύθερη είσοδο στη γνώση, στον πολιτισμό και στη δημιουργικότητα. 

urban_fest_new_venue.jpg

Το διήμερο του URBAN FEST θα κλείσει με τους μοναδικούς Passpartout, οι οποίοι θα μας χαρίσουν μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο γεμάτη ενέργεια και κέφι, πάντα στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία

Για περισσότερες πληροφορίες, αναζητήστε το Routelab στα κοινωνικά δίκτυα ή  επισκεφθείτε το επίσημο site της διοργάνωσης: www.routelab.gr

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε τη σύγχρονη πολιτιστική ταυτότητα της Πάτρας και την καλλιτεχνική δημιουργία στην καρδιά της πόλης!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : ROUTELAB ΑΚΜΕ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ - ΠΕΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ –  IONIAN TV

CONTENT PARTNER : ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ & ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -  MOSAIC HUB - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΑΤΡΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες:

Fb: Routelab Event (https://www.facebook.com/RouteLabEvent)

Instagram: Route Lab (https://www.instagram.com/route_lab/)

Linkedin :  Route Lab (https://www.linkedin.com/company/71792791/admin/feed/posts/)

Twitter: Route Lab (https://twitter.com/route_lab)

 

 

Διαβάστε επίσης