Πώς έγινε το άγριο έγκλημα στο νοσοκομείο Κέρκυρας - 12 θανατηφόρα χτυπήματα - Πληροφορίες του tempo24

 

 

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία 63χρονης νοσηλευόμενης από 45χρονο συν-τρόφιμό της στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος χτύπησε δώδεκα φορές στο πρόσωπο και στον λαιμό την 63χρονη, χρησιμοποιώντας στυλό και ξύλινο μαχαιροπίρουνο.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας είχε νοσηλευτεί επανειλημμένες φορές στο παρελθόν στην ίδια κλινική.

Προανάκριση και ΕΔΕ

Μετά το συμβάν επικράτησε πανικός στην κλινική, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία στη συνέχεια περιόρισε σε χώρο του νοσοκομείου τον δράστη.

Στη συνέχεια, ιατροδικαστής έφτασε στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου, για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

https://www.in.gr/

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο άνδρας πουπάσχει από σοβαρή ψυχιατρική νόσο , κινείτο ελεύθερα στην κλινική, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχει δώσει δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς, όταν εντόπισε την 63χρονη που νοσηλευόταν σε θάλαμο, στην ίδια κλινική. 

Τότε και ενώ η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μόνη της στο δωμάτιο της επιτέθηκε με έναν στιλό καταφέρνοντάς της απανωτά χτυπήματα στο λαιμό και στα μάτια. Οι νοσηλευτές όταν έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί έμειναν αποσβολωμένοι από το θέαμα που αντίκρυσαν.

Ο άνδρας ήταν πάνω από την 63χρονη, ενώ ο χώρος είχε πλημμυρίσει στο αίμα.

Εξάλλου, σήμερα πιθανότατα θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή της γυναίκας, ενώ ο δράστης κρατείται στην κλινική απομονωμένος, καθώς η κατάστασή του δεν επιτρέπει την μεταφορά στην Αστυνομία.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ