Πρεμιέρα στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης για Ολυμπιακό, στην «μάχη» ρίχνονται ΠΑΟΚ και Άρης

 

Η πρώτη αγωνιστική της Super League συνεχίζεται, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει την πρεμιέρα του Ολυμπιακού αλλά και τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Τρίτη ημέρα στην πρώτη αγωνιστική της Super League, με το σημερινό πρόγραμμα να κρύβει μέσα του την πρώτη προσπάθεια του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και τις δύσκολες αναμετρήσεις για ΠΑΟΚ και Άρη.

Σε μια αγωνιστική όπου Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν θα αγωνιστούν λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, το πρόγραμμα ανοίγει η… μισή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα της Κηφισιάς, το οποίο είχε διακοπεί χθες λόγω κακού φωτισμού στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων».

Στο σημερινό πρόγραμμα όμως, οι υποχρεώσεις ξεκινούν για τον Ολυμπιακό και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν σήμερα στις 22:00 στο, άδειο λόγω τιμωρίας από πέρσι, Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν σε μια καλή έναρξη στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που θα παίξει στον πρώτο της αγώνα σε επίπεδο πρώτης Εθνικής κατηγορίας μετά από παραπάνω από μια δεκαετία.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί προφανώς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χουάνγκ που είναι εκτός ομάδας, ενώ στην αποστολή ίσως να βρίσκονται οι Έσε, Σκάρπα και Μπρίνιτς.

Αντίθετα ο Πανσερραϊκός θα έχει αρκετές απουσίες ερχόμενος στο Φάληρο με τους Καρασαλίδη, Οικονόμου, Δεληγιαννίδη, Τσομπανίδη, Παπαβασιλείου, Μπεργκστρομ, Ανάκογλου, Κολομπίνο, Μορέιρα και Παντεκίδης να είναι εκτός.

Νωρίτερα, στην μάχη της πρώτη αγωνιστικής μπαίνει και ο Άρης, ο οποίος φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ομάδα του Τερζή θέλει να αφήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πίσω της τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου και να στραφεί στην καλύτερη δυνατή πορεία της εντός συνόρων.

Αντίθετα ο ΟΦΗ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας σε Ολλανδία, Ιταλία και Ελλάδα και με τον κόσμο στο πλευρό του στοχεύει σε μια θετική εμφάνιση και ακόμα πιο θετικό αποτέλεσμα.

Σέντρα στις 19:30 στο Θ. Βαρδινογιάννης.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη στην Κρήτη, θα ξεκινήσει και το ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (20:00).

Ο «Δικέφαλος» με φτερά στα πόδια μετά την μεγάλη νίκη-πρόκριση με την Χάιντουκ η οποία του έδωσε το εισιτήριο για τα Play Offs του Conference League, θα παίξει μπροστά στον κόσμο του με στόχο μια θετική αρχή στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φελίπε Σοάρες, Κουλιεράκη, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Νάρεϊ και Τσιγγάρα.

Ο Αστέρα πάει χωρίς άγχος και χωρίς απουσίες για ότι καλύτερο μπορέσει στην Τούμπα.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης