Πάτρα: Έξι συλλήψεις στο Ρίο για παραβάσεις στον αιγιαλό - Κατάληψη με ανάκλιντρα, πουφ και ομπρέλες

Αλλες δύο συλλήψεις στη Δυτική Αχαΐα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εξι άτομα συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ρίου, από αστυνομικούς του  Ά  Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε ελέγχους που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν  τοποθετήσει κατά περίπτωση τραπεζοκαθίσματα, ανάκλιντρα, πουφ και ομπρέλες, καταλαμβάνοντας παράνομα έκταση του αιγιαλού, στερούμενοι άδειας από την αρμόδια αρχή.

 

Σύλληψη δυο ατόμων στη Δυτική Αχαΐα
 


Παράλληλα, συνελήφθησαν, χθες το πρωί,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, δυο άνδρες, διότι λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και καντίνα αντίστοιχα.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, από μεικτό κλιμάκιο, αποτελούμενο από την Κτηματική Υπηρεσία Αχαΐας, το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο
πρώτος συλληφθείς είχε τοποθετήσει ξαπλώστρες με ομπρέλες, σε κοινόχρηστο τμήμα του αιγιαλού, χωρίς να κατέχει άδεια από την αρμόδια αρχή, ενώ ο κάτοχος της καντίνας είχε τοποθετήσει ξύλινο στέγαστρο, επί του αιγιαλού, στερούμενος επίσης άδειας από την αρμόδια αρχή.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ