Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γκόριτσα 0-0: «Χοντρή» γκέλα πριν την ΑΕΚ

 

 

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έμεινε στο 0-0 με την Γκόριτσα, τρεις μέρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τρεις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Γκόριτσα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κροατίας.

Αυτή ήταν δεύτερη απώλεια για την ομάδα του Ιγκόρ Μπίστσαν η οποία στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 1-2 από τη Χάιντουκ και πάλι εντός έδρας.

Η Ντιναμό ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο όπου λίγο έλειψε να βρεθεί και πίσω στο σκορ καθώς η Γκόριτσα είχε δοκάρι με τον Μίτροβιτς στο 27′. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως με Ιβάνουσετς και Πέτκοβιτς, αλλά γκολ δεν κατάφεραν να βρουν και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Λιβάκοβιτς, Μοχαραμί (78’ Ριστόβσκι), Μπερνέρ (60’ Ιβάνουσετς), Πέριτς, Λιούμπιτσιτς, Σούτσιτς (60’ Μιχαϊλιτσένκο), Μίσιτς, Κανέκο (60’ Σούταλο), Μπατούρινα, Σπίκιτς (78’ Εμρέλι), Πέτκοβιτς

ΓΚΟΡΙΤΣΑ: Μπάνιτς, Ρασπόποβιτς, Κρίζμανιτς, Μαλοτσα, Στίγκλετς, Μαϊστόροβιτς, Σόλντο (62’ Μούνκσγκααρντ), Πρσιρ, Μίτροβιτς (78’ Ίλιτσιτς), Βουΐνοβιτς, Εντοκίτ.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ