Met Cosmetic: H κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια

28 Βραβεύσεις Θεραπειών και Υπηρεσιών Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής

Το Met Cosmetic, συνεχίζει να επενδύει στον κλάδο της Υγείας και της Ομορφιάς.

Ύστερα από την επιτυχημένη του παρουσία και προσφορά στον κλάδο των ιατρικών υπηρεσιών ομορφιάς σε Πάτρα, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Πρέβεζα σύντομα ανοίγει τις πόρτες του και στον Πύργο με μια νέα υπερσύγχρονη κλινική. 

Όπως δηλώνει ο Στέφανος Μεταξάς: «Μεγάλωσα στην Πάτρα, εδώ «κόλλησα και το μικρόβιο» της ιατρικής από τον πατέρα μου, Δημήτρη Μεταξά, που ο ίδιος ιδιώτευσε για πολλά χρόνια στην πόλη μας.  Φιλοσοφία δική μου, ήταν και είναι η ισότιμη συνεργασία με όλους τους επαγγελματίες υγείας, η ανάδειξη του ρόλου του ιατρού, του νοσηλευτή αλλά και του ασθενούς στο νέο μεταβαλλόμενο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, με ιδιαίτερη έμφαση στην ικανοποίηση των ασθενών, στον περιορισμό του κόστους και στη βελτίωση των ποιοτικών δεικτών παροχής υπηρεσιών υγείας.  Ως ιατρός αποδίδω ιδιαίτερη σημασία στην ελεύθερη, ανεμπόδιστη άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος σε σύγχρονο, άνετο και ασφαλές περιβάλλον, προσπαθώντας παράλληλα να ικανοποιήσουμε τον κάθε ασθενή βελτιώνοντας όλα όσα επιθυμεί να βελτιώσει. Εμείς επιθυμούμε να τους παρέχουμε αυτή την ασφάλεια, προσφέροντας τους υπηρεσίες υγείας προσαρμοσμένες σε ευρωπαϊκά πρότυπα.  Η φετινή εκ νέου ανάδειξη των υπηρεσιών του Met Cosmetic, έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειες όλης μας της ομάδας και να μας δώσει το εφαλτήριο, ώστε να μη σταματήσουμε εδώ και να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα. Ευχαριστώ όλη την ομάδα του Met Cosmetic… τα πάνω από 100 άτομα ιατρούς, αισθητικούς, νοσηλευτές συνεργάτες που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης μας και το μυστικό της επιτυχίας. Ευχαριστώ και όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και την προτίμηση σας στις υπηρεσίες μας». 

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρόνια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι του Met Cosmetic στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών. 

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που διαθέτουν σημεία και θεραπείες που μπορούν να ενταχθούν μέσα στον ευρύτερο χώρο της υγείας της ομορφιάς και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές στις υπηρεσίες τους όσον αφορά τη Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική, την Αποκατάσταση Μαλλιών και την Κοσμητική Οδοντιατρική. 

Συνολικά, διακρίθηκαν 44 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας, ανάμεσα τους το MET COSMETIC ξεχώρισε και απέσπασε επιπλέον 8 Βραβεία. 

Πιο συγκεκριμένα:

1. Gold Βραβείο στην κατηγορία “Best Injectable Fat Dissolving Treatment – Ενέσιμη Λιποδιάλυση Aqualyx”, το βραβείο παρέλαβε o Στέργιος Μπαρίκας, Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου MD, MSc, PhD(c)

mba_stergios_mparikas_2023.jpg

 

2. Gold Βραβείο στην κατηγορία “Best Anti-Aging Eye Treatment – Μεσοθεραπεία Ματιών Nanosoft”, το βραβείο παρέλαβε o Βασίλειος Τσάκαλης, Αισθητικός Χειρουργός

mba_vasileios_tsakalis2023.jpg

 

3. Gold Βραβείο στην κατηγορία “Best RF Radiofrequency Treatment - Ραδιοσυχνότητες”, το βραβείο παρέλαβε η Μάγκυ Κοπανά, Executive Manager & Clinic Manager Ζακύνθου

mba_maggy_kopana_2023.jpg

 

4. Gold Βραβείο στην κατηγορία “Best Chemical Peeling Treatment – Χημικό Peeling”, το βραβείο παρέλαβε η Χαρά Καμπιώτη, Clinic Manager Πάτρας.

mba_xara_kampioti_2023.jpg

 

5. Silver Βραβείο στην κατηγορία “Best Derma Clinic Chain – Franchise Brand”, το βραβείο παρέλαβε ο Στέφανος Μεταξάς, Πρόεδρος & Επιστημονικά Υπεύθυνος 

mba_stefanos_metaxas_2023.jpg

 

6. Silver Βραβείο στην κατηγορία “Best Lips Treatment – Υαλουρονικό για Χείλη”, το βραβείο παρέλαβε o Φώτης Βασιλείου, Πλαστικός Χειρουργός

mba_fotis_vasileiou2023.jpg

 

7. Silver Βραβείο στην κατηγορία “Best Post Acne Scar Treatment – Πρωτόκολλο ΜET κατά της Ακμής”, το βραβείο παρέλαβε η Ναταλία Γουσέτη, General Manager 

mba_natalia_gouseti_2023.jpg

 

8. Silver Βραβείο στην κατηγορία “Best Laser Resurfacing Treatment – Fractional CO2 Laser”, το βραβείο παρέλαβε η Κατερίνα Τσάτσα, Clinic Manager MET COSMETIC Γλυφάδας.

mba_katerina_tsatsa_2023.jpg

Το MET COSMETIC εύχεται το 2024 να μπορέσει να φέρει σε επαφή το κοινό με ότι νέο και καινοτόμο έρχεται να υπηρετήσει και να αναδείξει την εικόνα τους. 

Met Cosmetic
Ερμού 51, Πάτρα [4ος Όροφος] | τ: 2610 224700 | [email protected]