Tοποθέτηση υδατοδεξαμενής για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Εξωτερικές εργασίες ανάπλασης και συντήρησης

Στο πλαίσιο συντήρησης, φροντίδας και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος της κατάφυτης Πανεπιστημιούπολης του Ιδρύματος έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη μια σειρά εξωτερικών εργασιών που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Μεταξύ των παρεμβάσεων εντός και γύρω από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, ανήκουν οι καθαρισμοί και η διάνοιξη δρόμων έτσι ώστε το Ίδρυμα να βρίσκεται σε ετοιμότητα για την θερινή περίοδο με την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια.

Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να υπογραμμισθεί η κατασκευή και τοποθέτηση υδατοδεξαμενής για πρώτη φορά, με τις εργασίες στον ορεινό όγκο στην Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο να βρίσκονται στο προσκήνιο.  

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της περιοχής και όχι μόνο του Ιδρύματος. Το εν λόγω έργο ξεκίνησε για μία ακόμη φορά με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών, φανερώνοντας την κοινωνική προσφορά και μέριμνα τόσο για τους φοιτητές του όσο και για τους πολίτες της Πάτρας".

Διαβάστε επίσης