Εξαετές συμβόλαιο η Ρεάλ στον Γκιουλέρ

Με 20 εκατ. ευρώ έκλεισε τη συμφωνία

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε το νέο μεγάλο ταλέντο του τουρκικού ποδοσφαίρου, τον Αρντά Γκιουλέρ.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός της Φενερμπαχτσέ, που έγινε ήδη διεθνής με την εθνική ανδρών της Τουρκίας (1 γκολ σε 4 ματς), έκανε μία τρομερή σεζόν, μετρώντας 6 γκολ και 7 ασίστ σε 35 επίσημα ματς, είχε πρόταση και από την Μπαρτσελόνα, αλλά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μαδρίτης.

 Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε να πληρώσει πάνω από την ρήτρα εξαγοράς των 18 εκατ. ευρώ, δίνοντας 20 εκατ. ευρώ και έκλεισε τη συμφωνία. Μάλιστα αύριο αναμένεται να ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αλί Κοτς, επιβεβαίωσε πως ο νεαρός άσος θα παραχωρηθεί.

 Ο Γκιουλέρ υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι ως παίκτης της πρώτης ομάδας και θα είναι παρών στην προετοιμασία. Από το 2019 ήταν στις ακαδημίες της «Φενέρ» και ουσιαστικά η περσινή ήταν μόλις η δεύτερη του σε επίπεδο ανδρών. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε μέτρησε 35 εμφανίσεις με έξι γκολ, επτά ασίστ και πανηγύρισε το κύπελλο Τουρκίας.

 

ΑΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ