Τα ΕΛΤΑ βάζουν λουκέτο σε δύο υποκαταστήματα στην Πάτρα - Δείτε την ανακοίνωση

 

 

Ριζικές αλλαγές, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το κλείσιμο 25 καταστημάτων, μεταξύ των οποίων και δύο στην Πάτρα, δρομολογεί η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), στο πλαίσιο -όπως αναφέρουν πηγές του Ομίλου εταιρείας- υλοποίησης του νέου business plan.

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις, από τις 10 Ιουλίου αναστέλλεται η «συναλλακτική δραστηριότητα» στα εξής καταστήματα:

Κοκκινιάς, Καλυβίων Θορικού, Αμφιθέας (Π. Φαλήρου 2), Αγίων Αναργύρων, Αγίας Τριάδας Αργολίδας, Πάτρας 4 (Ελληνος Στρατιώτου), Ερυθρών Αττικής, Ελευθέριου Θεσσαλονίκης, Δεριγνύ στην Αθήνα, Αργυρούπολης, Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, Κορυδαλλού, Κοντόπευκου, Κολωνακίου, Κηφισιάς (Κέντρο), Κάτω Πατησίων (ΑΘ. 42), Καμινίων, Καλλιθέα 3, Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, Ελληνορώσων, Βυτίνας Αρκαδίας, Νοσοκομείου Ρίου, Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας, Νέας Ιωνίας Βόλου και Νεάπολης Νίκαιας.

Όπως αναφέρουν πηγές των ΕΛΤΑ, στόχος του Ομίλου είναι να αυξήσει την οριακή σήμερα κερδοφορία του στο ύψος του μέσου όρου τη αγοράς κατά την πλήρη ανάπτυξη του νέου business plan.

Σε επιστολή, μάλιστα, προς τους εργαζομένους, ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, Γρηγόρης Σκλήκας, εξηγεί πως ο στόχος του νέου business plan της εταιρεία είναι η αύξηση της αποτελεσματικότητας, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξη της κερδοφορίας της.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ