Το Λύκειο Ελληνίδων Πάτρας στις εκδηλώσεις της 37ης Διεθνούς Regatta Brindisi-Corfu (ΦΩΤΟ)

Παράσταση για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Μετά από  επίσημη πρόσκληση της Επίτιμης Προξένου της Ελλάδας στο Μπρίντεζι κυρίας Αντονέλλα Μαστροπάολο, το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών πραγματοποίησε εμφανίσεις στις εκδηλώσεις της  37ης Διεθνούς Regatta Brindisi-Corfu.

Η συγκεκριμένη Regatta θεωρείται μεταξύ των σημαντικότερων αγώνων που πραγματοποιούνται στη Μεσόγειο και για μια ακόμα φορά, έτσι και  φέτος συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων αλλά και πολυπληθές κοινό.

meli_tis_omadas_toy_lte_me_tin_eforo_ethnikon_horon_eyi_spiliotopoyloy.jpg

Το  Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών πραγματοποίησε μια εξαιρετική  παράσταση για φιλανθρωπικούς και αλληλέγγυους σκοπούς στο Castello Svevο (Αρχηγείο του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού).Η παράσταση αυτή απευθυνόταν σε περιορισμένο κοινό και συγκεκριμένα σε ιταλούς και έλληνες  πολιτικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους. Ανάμεσά τους και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς η Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιταλία κυρία Ελένη Σουρανή προς τιμήν της οποίας πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της παράστασης ένα vin d’honneur στην Λέσχη των Αξιωματικών.

i_omada_toy_lte_me_tin_eforo_ethnikon_endymasion_magda_margaza.jpg

Την επόμενη μέρα κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της Regatta στην ιστορική «Σκάλα του Βιργιλίου»( στην αντίστοιχη θέση των τερματικών στηλών της αρχαίας ρωμαϊκής Αππίας Οδού) η ομάδα του Λυκείου παρουσίασε ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές από την πλούσια Ιματιοθήκη του. Κατά γενική ομολογία το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών όχι μόνο διαφήμισε την χώρα μας με την υποδειγματική παρουσία του(εντός και εκτός των επίσημων εκδηλώσεων),αλλά μετέφερε άρτια την παράδοσή μας σε μια χώρα με την οποία μας συνδέουν μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας. 

i_omada_toy_lte_me_ton_antiperifereiarhi_ahaias_haralampo_mponano_tin_epitimi_proxeno_tis_elladas_sto_mprintezi_antonella_mastropaolo_0.jpg

Μαζί με το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών ταξίδεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αχαίας  κύριος Χαράλαμπος Μπονάνος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία στάθηκε αρωγός της συμμετοχής μας στην συγκεκριμένη Regatta.Τέλος, μέρος των εκδηλώσεων καλύφθηκε από το Ionian Channel.

 

Διαβάστε επίσης