Σειρά αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της θερινής τουριστικής κινητικότητας στη Δυτική Ελλάδα ανακοίνωσε η ΓΕΦΥΡΑ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

  • Βίντεο «10 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ στη Δυτική Ελλάδα» για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας
  • Τα εκπτωτικά προγράμματα δίνουν ώθηση και το καλοκαίρι στην κινητικότητα προς τις δύο πλευρές του στενού
  • «Ορίζοντας 2024» για τα 20 χρόνια της Γέφυρας

Σειρά πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της θερινής τουριστικής κινητικότητας στη Δυτική Ελλάδα ανακοίνωσε η ΓΕΦΥΡΑ.

Όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάνος Λούκας «χάρη στο σύγχρονο δίκτυο αυτοκινητοδρόμων που ενώνει η Γέφυρα, οι περιηγητές προσεγγίζουν την περιοχή με ασφάλεια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ η άνετη προσβασιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου έχει αναβαθμίσει δραστικά το επίπεδο της επιλεξιμότητάς της ως προορισμού».

Σε αυτά τα δεδομένα προστίθενται και τα εκπτωτικά προϊόντα της εταιρείας, που ενισχύουν την επισκεψιμότητα τοπικών πόλων έλξης και στις δύο πλευρές του στενού.

Στο πλαίσιο αυτό η παραχωρησιούχος εταιρεία συνεισφέρει στις δράσεις προβολής της περιοχής με την παραγωγή ειδικού βίντεο που κυκλοφορεί από σήμερα στα ελληνικά και τα αγγλικά, αλλά και της παροχής βιντεοσκοπημένου υλικού από το αρχείο της σε τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού, υποβοηθώντας το έργο των οικείων θεσμών και φορέων που υπηρετούν τον τουρισμό. Πρόσφατο σχετικό παράδειγμα η παροχή εικόνας στο τηλεοπτικό show της Yarden Harel, πλέον προβεβλημένης παρουσιάστριας και infuencer του Ισραήλ.

Επίσης σε ό,τι αφορά τον εκθεσιακό χώρο της Γέφυρας στο Αντίρριο, τον οποίο επισκέπτονται έως 10.000 άτομα το χρόνο, σχεδιάζεται να αναβαθμιστεί ψηφιακά, ώστε παρέχοντας την εμπειρία της ψηφιακής ξενάγησης σε μη-προσβάσιμους για το κοινό χώρους της Γέφυρας να ενισχυθεί περαιτέρω η επισκεψιμότητα του Έργου και της περιοχής.

Συνυφασμένος με το τουριστικό προϊόν της περιοχής, είναι και ο προγραμματισμός της παραχωρησιούχου εταιρείας για το 2024, έτος που συμπίπτει τόσο με τα εικοστά γενέθλια της Γέφυρας, όσο και με τους ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, σηματοδοτώντας -έτι περαιτέρω- τον εορτασμό της παραδοσιακής ελληνογαλλικής φιλίας και συνεργασίας.

«Στη ΓΕΦΥΡΑ, ως εταιρεία της VINCI Highways έχουμε πρωταρχικό στόχο τη συμβολή στην θετική κινητικότητα (positive mobility), στον οποίο αφιερώνουμε την καθημερινή μας προσπάθεια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους χρήστες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην τουριστική προβολή της περιοχής και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών στις δύο πλευρές του Στενού» δήλωσε ο κ. Λούκας.

Δείτε το βίντεο σε ελληνική & αγγλική εκδοχή: https://www.youtube.com/watch?v=X4J-SA_5DYU

https://www.youtube.com/watch?v=e-A6wQH-5X0

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ