Άρχισε η… φαγωμάρα στη Νίκη για τις έδρες - «Οφείλω μια συγγνώμη»

Αφαιρέθηκε από τη επίσημη ιστοσελίδα της «Νίκης» το τραγούδι του Σταμάτη Σπανουδάκη, «Ψυχή μου μη λυγίζεις» και κάπως έτσι έπαψε να είναι ο ύμνος του κόμματος.

«Δε θα μπορούσαμε ποτέ επουδενί εμείς να χρησιμοποιήσουμε για 4 χρόνια που είναι η ‘Νίκη’, κάτι το οποίο δε μας ανήκει. Παρακαλώ πολύ, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Έγινε μία παρανόηση εκ μέρους του κύριου Σπανουδάκη, η οποία θα λυθεί πιστεύω καλοπροαίρετα και από τις δύο πλευρές», ήταν η ανάρτηση του Δημήτρη Νατσιού.

Να αφήσει πίσω του την αντιδικία φαίνεται πως επιχειρεί και ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, ο οποίος εκτός του ότι κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση που άναψε «φωτιές»: «παρακαλώ να αποσυνδέσετε το κομμάτι μου από το κόμμα σας». έκανε μια νέα ανάρτηση θέλοντας να κλείσει οριστικά το θέμα.

«Τα έσβησα όλα για να ησυχάσει η ψυχή μου. Τα πολιτικά και άλλα παρακαλώ πείτε τα μεταξύ σας στις ιστοσελίδες σας».

«Εντάξει ο γέγονε, γέγονε. Προχωράμε μπροστά», απάντησε ο αρχηγός του κόμματος.

Βγήκαν τα μαχαίρια για τις έδρες

Και μπορεί η κόντρα με τον μουσικοσυνθέτη να έχει καταλαγιάσει, στο εσωτερικό του κόμματος όμως φαίνεται πως βγήκαν τα μαχαίρια, με την υποψήφια που βγήκε πρώτη σε σταυρούς (3.094 σταυρούς – Μάϊος 2023) στην Α’ Θεσσαλονίκης, να απειλεί με αποχώρηση κατηγορώντας μάλιστα τον Νατσιό ότι την χρησιμοποίησε για να μαζέψει ψήφους και τώρα της παίρνει την έδρα.

«Με λύπη διαπιστώνω ότι ‘χρησιμοποιήθηκε’ για προαποφασισμένους λόγους ο προεκλογικός μου αγώνας! Δυστυχώς πλέον οφείλω μια μεγάλη συγνώμη σε όλους όσους ενέπνευσα και πιστέψατε μαζί με μένα, ότι η αληθινή αγάπη για την πατρίδα και τον λαό της μπορούν να εκπροσωπηθούν από το συγκεκριμένο κόμμα που αγνοεί περιφρονητικά αλαζονικά και συμφεροντολογικά τη λαϊκή εντολή στην Α’ Θεσσαλονίκης. Η απαξίωση δε στο πρόσωπό μου από το ίδιο το κόμμα, κατατάσσει τις πρακτικές του κομματικού του μηχανισμού ακολουθώντας ό,τι ακριβώς ξέρουμε τόσα χρόνια και σε τίποτα δε διαφέρει», λέει με ανάρηση της στα social media, η Βιορίκα Ματσουκατίδου.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Δημήτρης Νατσιός έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να κρατήσει την έδρα από την στιγμή που ήταν μία από τις δύο εκλογικές περιφέρειες στις οποίες κατέβαινε.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης, στην κάλπη του Ιουνίου, ψήφισαν το κόμμα 289 περισσότεροι ψηφοφόροι και συγκεκριμένα 15.434 (15.145 του Μάϊου).

Ποια είναι η παρ’ ολίγον βουλευτής

Από τον αγώνα της κατά των εμβολίων και της μάσκας ως ανεμβολίαστη γενική γιατρός την εποχή της πανδημίας:

«Υπάρχουν κι άλλες παρενέργειες μακροπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες, όπως είναι η καρκινογένεση και η τερατογένεση. Άρα εμείς τώρα μαζικά χρησιμοποιώντας (τα εμβόλια) σε ανθρώπους προσπαθούμε δηλαδή τι; Να σκοτώσουμε τα κύτταρα του υγιούς πληθυσμού; Μπορεί να αποκαλεστούμε από εδώ και πέρα οι ‘ψεκασμένοι’, αντιεμβολιαστές και Ρωσόφιλοι, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, αλλά αυτό ισχύει».

Κι από εκεί στον προεκλογικό αγώνα με το κόμμα «Νίκη» σε γειτονιές, λαϊκές και εκκλησίες, με την αγωνία να κορυφώνεται την βραδιά των εκλογών αναμένοντας τα αποτελέσματα.

Η Βιορίκα Ματσουκατίδου ήταν από τα ενεργά στελέχη του κόμματος.

«Η αγάπη του Θεού έρχεται να ενισχύσει τον έντιμο αγώνα μας. Με τη Νίκη λοιπόν».

Είχε στηρίξει με θέρμη τις θέσεις του κόμματος για τα εμβόλια, τις αμβλώσεις και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και πλέον με αποκλειστικές δηλώσεις της στο LIVE NEWS εξηγεί πως πριν πει οτιδήποτε άλλο, αναμένει την τελική απόφαση του προέδρου.

«Αναμένω την απόφαση».

Η οριστική απόφαση του Δημήτρη Νατσιού θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

megatv.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ