Καραμανδάνειο: Δείτε το κομμάτι από τη τζαμαρία που τραυμάτισε μικρό αγόρι - Η ανάρτηση της διοίκησης του νοσοκομείου για την επιτυχία της επέμβασης (ΦΩΤΟ)


"Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίζουμε κάθε ανάγκη που προκύπτει στα παιδιά της περιφέρειας μας".

Αναφέρει η διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Ασπασία Ρηγοπούλου για το δύσκολο περιστατικό με το μικρό αγόρι το οποίο, όπως είχε γράψει το tempo24, μεταφέρθηκε τραυματισμένο πέφτοντας σε τζαμαρία σπιτιού, στο νοσοκομείο. 

H κ. Ρηγοπούλου συνεχίζει:

"Το προσωπικό του Παιδιατρικού μας νοσοκομείου βρίσκεται διαρκώς στην 1η γραμμή και αντιμετωπίζει κάθε περιστατικό με υψηλό αίσθημα ευθύνης…. Και σε αυτούς απευθύνουνε τα θερμά μας ευχαριστώ και το χειροκρότημα μας.
Και επειδή στην οικογένεια του Καραμανδανείου θελουμε να αναδεικνύουμε τους ανθρωπους μας οφείλω να σημειώσω οτι πρωτεργάτες στην αντιμετώπιση του περιστατικού ήταν ο παιδοχειρουργός μας Βασίλης Αλεξόπουλος και η Μαίρη Αθανασοπουλου. Απο την πλευρά μας ως Διοίκηση με την συνδρομή της ηγεσίας της διοίκησης της 6η ΥΠΕ , του κ. Γιάννη Καρβέλη και του υπ. Υγείας δίνουμε μαχη ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την άσκηση των καθηκόντων τους". 

Η κ. Ρηγοπούλου μάλιστα στην ανάρτησή της έχει ανεβάσει φωτογραφία από το κομμάτι του γυαλιού το οποίο είχε καρφωθεί στο θώρακα του παιδιού και οι γιατροί αφαίρεσαν με απόλυτη επιτυχία. Από το μέγεθος του κομματιού μπορεί να αντιληφθεί κάποιος την κρισιμότητα της κατάστασης και να υποκλιθεί στην τιτάνια προσπάθεια των γιατρών του νοσοκομείου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ευχαριστήριο της οικογένειας του παιδιού που τραυματίστηκε πέφτοντας σε τζαμαρία

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ