ΗΠΑ: Σοκ για διάσημο οδηγό του NASCAR – Η πεθερά του σκότωσε τον σύζυγο και τον εγγονό της και μετά αυτοκτόνησε

Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια

Θρίλερ με τον θάνατο των πεθερικών του διάσημου οδηγού του NASCAR Τζίμι Τζόνσον και του 11χρονου ανιψιού του, που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ αργά το βράδυ της Δευτέρας. Τα πεθερικά και ο ανιψιός του Τζόνσον είχαν τραύματα από πυροβολισμό, με την αστυνομία να αναφέρει πως ερευνά το περιστατικό ως αυτοκτονία έπειτα από δολοφονία.

Συγκεκριμένα, νεκροί στο σπίτι τους στο Muskogee  της Οκλαχόμα, βρέθηκαν ο πεθερός και η πεθερά του Τζόνσον – Τζακ Τζάνγουεϊ, 69 ετών, και Τέρι Τζάνγουεϊ, 68 ετών, καθώς και ο εγγονός τους, Ντάλτον. Ο Τζακ και η Τέρι ήταν γονείς της 44χρονης συζύγου του οδηγού του NASCAR, Σάντρα Τζάνγουεϊ.

O Tζίμι και η και η Σάντρα παντρεύτηκαν το 2004 και έχουν δύο κόρες.  Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, σύμφωνα με αναφορές, η αστυνομία εκτιμά ότι πιθανότατα η πεθερά του Τζόνσον πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγό της και τον εγγονό τους πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό της και βάλει τέλος στη ζωή της.

nypichpdpict000013284578.jpg

Η αστυνομία είπε ότι μετέβη στο σπίτι των Τζάνγουεϊ λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από μια κλήση που δέχθηκε στο 911 από μια γυναίκα η οποία ανέφερε πως κάποιος έχει όπλο στο σπίτι και μετά έκλεισε το τηλέφωνο. Εκτιμάται ότι αυτή η γυναίκα πιθανότατα ήταν η πεθερά του Τζόνσον.   Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, ανακάλυψαν ένα πτώμα που βρισκόταν στον διάδρομο δίπλα στην εξώπορτα. Έσυραν γρήγορα το πτώμα έξω από το σπίτι και στη συνέχεια κάλεσαν οποιονδήποτε άλλον ήταν μέσα να βγει έξω.

Τα άλλα δύο πτώματα εντοπίστηκαν αργότερα σε άλλο σημείο του σπιτιού, σύμφωνα με την αστυνομία.  Η αστυνομία σημείωσε ότι θα δημοσιοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Ο δήμαρχος του Muskogee Marlon Coleman είπε στο FOX23 ότι γνώριζε καλά την οικογένεια και ότι ήταν εξέχοντα μέλη της κοινότητας.  «Ήταν τραυματικό να ανακαλύπτω ότι μια οικογένεια που είχε συνεισφέρει τόσο πολύ στην κοινότητά μας ενεπλάκη σε τέτοιου είδους περιστατικό», είπε ο δήμαρχος.

Ο Τζόνσον, επτά φορές πρωταθλητής στο NASCAR Cup, επρόκειτο να αγωνιστεί σε αγώνα στο Σικάγο αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά η ομάδα του ανακοίνωσε ότι αποσύρεται λόγω οικογενειακού ζητήματος.

Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια

Η τραγωδία έρχεται εννέα χρόνια μετά τον θάνατο του 27χρονου γιου του Τζάνγουεϊ, Τζόρνταν, κατά τη διάρκεια ενός δυστυχήματος με αλεξίπτωτο στην Καλιφόρνια. Ο Τζόρνταν σκοτώθηκε όταν συγκρούστηκε με έναν άλλο αλεξιπτωτιστή κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης και δεν κατάφερε να ανοίξει το αλεξίπτωτό του.

Ο Τζόνσον είχε πει τότε για τον θάνατο του κουνιάδου του ότι πέθανε «κάνοντας κάτι που αγαπούσε», κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ την περιπέτεια. «Ήταν πολύ παθιασμένος με αυτό», είχε δηλώσει ο οδηγός αγώνων NASCAR.

Ο Τζόρνταν ήταν ένας έμπειρος αλεξιπτωτιστής με περισσότερα από 1.000 άλματα.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης