Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Λιάγκα: «Την πάτησε, πώς τις κάνει αυτές τις δηλώσεις;»

 

"Αυτά είναι ευαίσθητα θέματα, στα οποία και να έχεις μία άποψη, πρέπει να προσέχεις πώς τη διατυπώνεις", σχολιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το Athens Pride και τους ομοφυλόφιλους ασχολήθηκαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του Happy Day.

«Άλλο να πρωτοστατώ για να υπερασπιστώ το δικαίωμα ισότητας όλων των ανθρώπων και άλλο να πάω να πρωτοστατώ σε μια παρέλαση κλόουν. Δεν μου αρέσει η αισθητική των ανθρώπων, άσχετη από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό που κάνουν ακραία πράγματα για να συμβολίσουν ότι πρέπει να αποδεχθώ εγώ τον ομοφυλόφιλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος στον αέρα του ΑΝΤ1 το πρωινό της Τρίτης 13/6.

«Ο Γιώργος, που την έχει πατήσει, πώς τις κάνει αυτές τις δηλώσεις;», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την άρνηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου να σχολιάσει με τη σειρά της τις θέσεις του παρουσιαστή.

«Νομίζω ότι δεν τον πειράζει. Τον Γιώργο τον θρέφουν αυτές οι δηλώσεις στην πραγματικότητα», τόνισε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αυτά είναι ευαίσθητα θέματα, στα οποία και να έχεις μία άποψη, πρέπει να προσέχεις πώς τη διατυπώνεις. Θέλω να πιστεύω ότι ο Γιώργος δε γενίκευσε και δεν προσέβαλε τους πάντες. Ίσως ήθελε να εστιάσει στην εικόνα των ανθρώπων που έχουν μία πιο εκκεντρική εμφάνιση», επισήμανε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Λάθη, λάθη, λάθη. Έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Αυτό είναι μία ανόητη άποψη. Εκκεντρικούς, ανεύθυνους, γελοίους βρίσκεις παντού, είτε είναι άντρες, είτε είναι γυναίκες, γκέι, στρέιτ», παρατηρεί από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν πρέπει να τσουβαλιάζεις και να γενικεύεις μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία και εκδήλωση, επειδή κάποιοι ήταν υπερβολικά εκκεντρικοί και υπερβολικά βαμμένοι», καταλήγει κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://www.zappit.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ