Πάτρα: Νέα συνεργασία για την Optimum – Kinsen ΦΩΤΟ

O Κώστας Πέττας της Optimum Fleet Management, με έδρα την Πάτρα

 

Η Optimum Fleet Management του Κώστα Πέττα δραστηριοποιείται από το 1985 στην Πάτρα, ενώ από το 2002 ασχολείται με τη χρονομίσθωση (leasing) αυτοκινήτων και από τις αρχές του 2021 συνεργάζεται με την Kinsen και στον τομέα της λειτουργικής μίσθωσης φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων.

Η δυνατότητα λειτουργικής μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων αποτελεί μια σύγχρονη προσέγγιση και εναλλακτική επιλογή πάντα σύμφωνα με τις καινούργιες νομοθεσίες – νομοθετικά πλαίσια που έχουν θεσπιστεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς, σε επίπεδο μεταφορών. Οχήματα συγκεκριμένων κατηγοριών δύνανται να εκμισθώνονται και τίθενται σε κυκλοφορία ως δημόσιας χρήσης στο όνομα του μισθωτή, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις

Η Kinsen, στελεχωμένη με επίλεκτα στελέχη αγοράς, προχώρησε και σε αυτό το κομμάτι κι επέλεξε για συνεργάτη της για την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα την Optimum Fleet Managment. Αλλωστε, οι λειτουργικές μισθώσεις τέτοιου είδους οχημάτων, ανεξαρτήτως μάρκας, απαιτούν εξειδίκευση, αξιοπιστία και τεχνογνωσία που εχει η Kinsen.

Στην Πάτρα παραδόθηκε ήδη το πρώτο Volvo FH 500 από μια σειρά μεγάλης παραγγελίας για την FORTION μεταφορική. Ενα εργαλείο τελευταίας τεχνολογίας 2023 που παρέχει οικονομία, ανέσεις κι ασφάλεια, καθώς τα οχήματα προσφέρουν κορυφαίο κράτημα και είναι εφοδιασμένα με όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, με ταυτόχρονη άνεση κι ευχάριστη διαβίωση για τους οδηγούς. Να σημειωθεί επίσης, ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα εξοπλίζονται με τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικά συστήματα i-save, τα οποία μπορεί να πετύχουν οικονομία μέχρι και 7% σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα.

«Ευχαριστούμε τη FORTION Μεταφορική για την εμπιστοσύνη στην Optimum Fleet Management και την Kinsen για την πρωτοποριακή συνεργασία σε επίπεδο leasing», δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Κώστας Πέττας, με αφορμή την έναρξη της τμηματικής παράδοσης της μεγάλης παραγγελίας. «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα κι εξυπηρέτηση στους πελάτες μας», πρόσθεσε ο Κ. Πέττας, μη μπορώντας να κρύψει την ικανοποίησή του. Οπως αναφέρει από την πλευρά της και η Kinsen: «Στο πλαίσιο της βιώσιμης κινητικότητας, θεωρούμε καθήκον μας να επιλέγουμε για τους στόλους μας τα οχήματα με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας προσφέροντας σε όλους τους οδηγούς τη χαρά της ασφαλούς οδήγησης!».

Διαβάστε επίσης